HryMobileNovinky

The Walking Dead: Survivors přichází na Android | Novinka

Slavný seriál The Walking Dead přichází na mobily. Vývojářská společnost Galaxy Play Technology Limited, vás zavede do světa, který je momentálně jeden z nejslavnějších. Máte v sobě to, co znamená přežít ve světe plném zombíků? Zažijte svět zombie i s ikonickými postavami, jakými jsou Rick Michonne, Negan, Ezekiel a Glenn. Bojujte s hordami chodců a bojujte se živými. Navštivte oblíbená místa při prozkoumávání obrovského vesmíru ve hře The Walking Dead: Survivors.

Vybudujte osadu, braňte její zdi, vylepšujte obranu, shromažďujte zásoby, získávejte další přeživší, uzavírejte spojenectví, trénujte armádu, rozšiřujte svoji reputaci, bojujte s ostatními hráči, a to nejdůležitější, přežijte! Hra slibuje skvělé strategické zázemí, příjemné zpracování a to, co většinu láká nejvíce: bude se hrát na telefonech! Tam je ale bohužel jistota, že hra bude plná mikrotransakcí. Bohužel. Zároveň je potvrzeno, že hra je až od 13 let, především pak kvůli prostředí a „mírnému“ násilí ve hře.

Zkoukněte trailer a připravte se!

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button