Herní sérieNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Trailer na čtvrtý titul od studia The Dark Pictures

The Dark Pictures nezahálejí. Jejich titul The House of Ashes úspěšně sklízí chválu a přinesl nám i trailer na čtvrté pokračování, The Devil In Me.

Určitě se opět můžeme těšit na mrazivé prostředí.

Na název mělo studio patent již delší dobu, ovšem na trailer i popis pokračování jsme si museli chvíli počkat. Nyní už konečně víme, co finále antologie přinese. Vydáme se s partičkou dokumentaristů do hotelu, kde sídlil známý a reálný sériový vrah, Dr. Henry Howard Holmes. Holmes je oficiálně první usvědčený sériový vrah. Reálně jej usvědčili z jedné vraždy, i když se přiznal ke dvacetisedmi. Traduje se ovšem, že jich provedl více, než dvěstě.

Holmes své oběti lákal do své budovy Fair Hotel, které se později začalo přezdívat Murder Castle. Tu si přetvořil k obrazu svému. Nacházely se zde pasti, plynová komora i krematorium.

My se s postavami v tomto pokračování vydáme právě do repliky jeho domu. Vše vypadá nevinně, budova je ve stylu muzea, ovšem je jen otázka času, než pro naše hrdiny začne čirý boj o jejich život. Je jasné, že jejich pozvání nebyla náhoda, ale snaha s nimi hrát zvrácenou hru.

Finále The Devil In Me se dočkáme někdy v roce 2022 a pravděpodobně se bude jednat o uzavření této herní série. Zatím nevíme, co studio The Dark Pictures plánuje dal.

Bunny

Malá králičice, která ráda čte knihy či komiksy, kouká na filmy nebo seriály a hraje hry. Krom toho o tom všem, ideálně dohromady, ještě raději mele s každým okolo sebe.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button