aniMAGNovinkyTéma dne

aniMAG #5 – Film Kakegurui má premiéru, Ni no Kuni pouze na mobil

Je tu páté vydání naší rubriky jménem aniMAG. Vzhledem k tomu, že svět anime je obrovský a novinek stále přibývá, vybereme pro vás každý týden ty nejžhavější a připravíme vám je na jednu rychlou přehlídku. Čeká vás přehled nejen samotných anime, ale i nějakých novinek ze světa mangy či her. Takže se pohodlně usaďte a připravte se, ať už koukáte u jídla, nebo během svojí chvilky odpočinku. AniMAG je totiž jako vždy plný zajímavostí.

Dungeon of Black Company ukazuje Opening

Manga známá jako Meikyu Black Company/The Dungeon of Black Company zveřejnila spolu s openingem i první hlubší pohled na anime. Jedná se zde o klasické isekai. Hlavní postava, Kinji, je v životě extrémní lenoch. Osud tomu ale chce, a ocitne se tak v novém světě a musí se stát hrdinou. Bohužel pro něj se ale ihned od začátku stal pouze otrokem. Písnička v meningu se jmenuje Shimi a zní vcelku i dobře.

3. série Yuki Yuna is a Hero se vrátí už v říjnu

Na Twitteru se objevilo potvrzení, že se oblíbené anime vrátí už v říjnu letošního roku. Více toho ale bohužel nevíme, můžeme se tak pouze těšit. Kdybyste nevěděli, příběh se odehrává v Japonsku ve městě Sanshu. Tam chodí běžní studenti na střední školu. Jednoho dne jsou tito žáci transportování do podivného lesa, kde se setkají s božstvem, které jim daruje magické schopnosti.

Hraný film Kakegurui vyjde finálně 12. května 2021

Film Kakegurui byl hned několikrát kvůli Covidu posunut. Nakonec se ale konečně ustanovilo finální datum – 12. května. Jedná se o druhý hraný film tohoto oblíbeného anime. První díl sklidil neskutečně dobré ohlasy a není tak divu, že se dočkal pokračování. Termín 3. série pro anime ale bohužel neznáme.

DVD 2. série Yuru Camp bude mít bonusovou epizodu

Oficiální adaptace mangy Yuru Camp bude mít speciální bonusovou epizodu, která vyjde pouze na DVD. Tato epizoda tak přijde jako oslava k 2. sérii. „Příběh“ celého anime točí okolo skupiny děvčat, která vyráží na výlety, stanovat, nebo bivakovat. Cute girls doing cute things, but its kempování.

Ni no Kuni: Cross Worlds pouze na mobily

Série Ni no Kuni si dává pauzu od rozsáhlých vstupů na všechny možné konzole a zaměří se tentokrát pouze na mobilní telefony. Díl Cross Worlds je momentálně připravený pro iOS a Android v Japonsku, Jižní Koreji a Tchaj-wanu. App store uvádí oficiální vydání 30. června 2021, ale vydavatel se k tom zatím nevyjádřil.

Překvapení pro fanoušky Knights of Sidonia

Pro fanoušky Knight of Sidonia je tu super zpráva. Vyšla úvodní scénka k blížícímu se filmu Knights of Sidonia: A Star That Weaves Love. Ve filmu si lidstvo po válce užívá období relativního míru. Stále je tu ale hrozba Gauny, entity, která je pro všechny nepřátelská. Obyvatelé hvězdné lodi Sidonia tak stále nejsou v nebezpečí.

Netflix oznámil premiéru Pretty Guardian Sailor Moon Eternal film

Pretty Guardian Sailor Moon Eternal film bude mít premiéru už 3. června 2021. Nadcházející dobrodružství se bude odehrávat v dubnu, kdy v Japonsku rozkvétají třešňové květy a tak mají všichni sváteční náladu. Zároveň se blíží největší úplně zatmění Slunce během celého století. Více vám ale nevyzradím, počkejte si na film.

Scarlet Nexus ukazuje, kde se bude hra odehrávat

Už 25. června 2021 vyjde hra Scarlet Nexus. Objeví se na PS4 a PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC. Na cestě je také anime, ale to má vyjít v zatím blíže neurčeném termínu v létě. Příběh je o budoucnosti, ve které někteří lidé mají zvláštní schopnosti a jak to tak dopadá, to nikdy není jenom dobře.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button