aniMAGAnimeNovinkyTéma dne

AniMAG #20 – vykoupí se Masters of the Universe?

Vítejte ve dvacátem vydání naší rubriky jménem aniMAG. Vzhledem k tomu, že svět anime je obrovský a novinek stále přibývá, vybereme pro vás vždy ty nejžhavější a připravíme vám je na jednu rychlou přehlídku. Čeká vás přehled nejen samotných anime, ale i nějakých novinek ze světa mangy či her. Takže se pohodlně usaďte a připravte se, ať už koukáte u jídla, nebo během svojí chvilky odpočinku. AniMAG #20 je totiž jako vždy plný zajímavostí. 

Masters of the universe se vrací s druhou částí, vykoupí se? 

Nové epizody netflixovského podání Masters of the Universe udělali všechno, jen nenadchly a neuspokojily většinu fanoušků původní série. Nyní se vrací s druhou částí s přízviskem Revelation (Zjevení), trailer ale vypadá na tolik dobře, že bych se nebál spíš přízviska Redemption (vykoupení). V novém traileru tak vidíme He-mana i Skeletora v plné síle. Navíc se blíží obrovská bitva, uvidíme jak vše dopadne, ale trailer slibuje víc než parádní podívanou a staré dobré Masters of the Universe

Requiem of the Rose knight připomíná dávné drama

Richard je ambiciózní třetí syn rodu Yorků, který věří, že je prokletý a zatracený do věčné temnoty. Je to ale osud, který ho postaví do věčné záhuby nebo spíš jeho touha? Možná jste si teď řekli, počkat tenhle příběh mi něco říká. A máte i pravdu. Requiem of the Rose knight je založen na Shakespearově díle Richard III, a zabývá se tak mužem, který může být dobrým králem. Stojí ale na pomezí mezi dobrem a zlem. 

Futsal Boyz budou dalším sportovním anime 

Je to již více než 10 let, co futsal zaznamenal celosvětový boom. Mnoho hvězdných hráčů se narodilo v Japonsku a všichni od dětí po dospělé byli tímto sportem uchváceni. Při sledování finále mistrovství světa hráčů do 18 let je Haru Yamato uchvácen výkonem Tokinari Tennouiji, jednoho z hráčů japonského národního týmu. A tak Haru začíná hrát futsal s cílem stát se hráčem jako Tokinari a spolu se svými přáteli z futsalového klubu Koyo Academy se snaží dosáhnout svých snů.  

Film Goodbye, DonGlees slibuje parádní dobrodržuství 

Už v únoru 2022 si Japonci budou moci užít další animovaný film. Příběh je o chlapcích, kteří si říkají DonGlees. Během letních prázdnin se dostanou na ostrov. Ostrov plný plamenů a ledu. A jaké mají tito chlapci vlastně poslání? Přece najít poklad.  Upřímně zkoukněte trailery, protože už dlouho jsem z nějakých anime necítil takovou uvolněnost a pohodu jako z těchto. 

Sensei Gensouki: Spirit Chronicles se vrátí ve druhé sérii 

Jeho minulý a současný život se prolínají. Chlapec se vzpomínkami na dva životy nyní musí čelit svému novému osudu. Poté co byla jeho matka zabita, osiřelý Rio bojoval ze všech sil o přežití ve slumech. Jednoho dne se ale probudil se vzpomínkami na Haruta Amakawu, který zemřel při nehodě a snil o tom, že se setká s přítelem z dětství. Rio si uvědomil, že se reinkarnoval do úplně jiného světa. Světa mečů a kouzel.  

Jak realista vybudoval novou zemi už je skoro za rohem 

How a realist hero build a kingdom je jedno z nejpřekvapivějších anime roku 2021. Přivolaný student Kazuya Souma, měl původně sloužit jako výkupné za neschopnost království platit dluhy. Jenomže jeho inteligence přesvědčila krále, aby nejenom, že neplatil závazek, ale aby jej dokonce nechal kralovat. Nyní je na novém hrdinovi, aby chudou a zoufalou říši postavil na nohy. První polovina série byla naprosto úžasná a vypadá to, že příběh se nyní víc než parádně rozjede. Anime se vrátí už v lednu 2022.

Autor Fullmetal Alchemist je tu s novým projektem 

Hiromu Arakawa, dnes už světoznámý autor je tu s novým projektem. Jeho nové dílo se jmenuje Yomi no Tsugai a objeví se v Japonsku už 10. Prosince 2021 v Shonen Gangan. Hiromu Arakawa tak snad naváže na své další úspěšné projekty, kde se kromě alchymisty zasloužil například o Silver Spoon nebo The Heroic Legends of Arslan.  Doufejme tak, že jeho nejnovější projekt naváže na jeho předchozí úspěchy.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button