NovinkyPS4

Project Awakening se připomíná tvorbou otevřeného světa

Už je to nějakou dobu, kdy jsme dostali představení akční RPG hry ve fantasy prostředí. Poslední zmínka pochází dokonce z roku 2018. Vývojáři ze studia Cygames Osaka se ale připomínají, aby se na trvající vývoj Project Awakening nezapomnělo. Na nedávné Cygames Tech Conference nám ale tvůrci dovolili nahlédnou malinko do zákulisí. A my tak můžeme nakouknout, jak bude hra asi vypadat.

Ve videu toho herně není představeno moc, ale zase nám snímky učarují něčím jiným. Mám na mysli vznik krásného fantasy světa. Nechybí zde skály, řeky, lesy nebo i vodopády. Prostředí v Project Awakening je doslova dechberoucí.

Co asi od toho čekat?

I když Cygames drží stále veškeré informace v tajnosti, tak si i lze udělat představu, co se na nás chystá. Já z toho mám doslova mrazení v zádech.

Název hry je pouze pracovní, ale to vůbec nevadí. Titul je zamýšlen jako open world fantasy RPG s prvky zaměřenými na boj včetně multiplayeru. Společnost plánuje s hrou prorazit na západní konzolový trh. Primárně se titulu dočkají pouze hráči na PlayStation 4, ale producent Kenichiro Takaki přiznal, že v uvažování je i možné rozšíření na konzoli nové generace PlayStation 5. To však není stále potvrzeno, a tudíž se jedná o pouhé domněnky. Co nás ale mrzí nejvíc je to, že stále nemáme ani předpokládaný termín vydání.

Na Project Awakening se určitě netěším pouze já. Ale na jedno se vás zeptám. Kdo z vás měl někdy noční můru z toho, že musí do školy? Já to měl většinou před písemkou z matiky. Jestli někdo z vás zvedl ruku, tak se raději vyhněte titulu Gravewood High. Hororovka z prostředí školy, kde vám jde po krku samotný učitel.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button