HryNovinkyPC

Railgrade – vláčky v kabátu budoucnosti

Vláčky, kdo by je nemiloval? Fascinovaly nás už jako malé děti, jako dospělý v nich rádi jezdíme, dokonce Sheldon Cooper v nich našel zalíbení. Pěkných pár titulů s tématikou vlakové dopravy už jsme tu měli. Railgrade je dalším z nich. Vlakovou dopravu však pojal celkem originálním způsobem. Vývojáři z Minakata Dynamics nás totiž vezmou řešit logistiku na zcela jinou planetu do zcela jiné galaxie. Bude opravdu originální prostředí stačit, nebo titul brzy sklouzne do stereotypu nám již lehce okoukaného žánru?

Graficky titul není nic převratného, máme tu klasickou indie záležitost, která oplývá převážně barevnějším zpracováním. Příběh kupodivu nezní až tak zle a nemuselo by se jednat o klasické klišé, kde se ujmete začínající společnosti. Korporace v budoucnosti přeměnili nové světy na obří průmyslové planety. Náš zaměstnavatel, Nakatani Chemicals, ztratil kontrolu nad jednou svou kolonií po úplném ekonomickém kolapsu. Záchrana kolonie, nebo to co z ní zbylo, je náš prioritní úkol. Samozřejmě pomocí vlakové dopravy, jak jinak!

Nadále nás ve Railgrade prakticky nečeká nic moc nového. Budeme stavět železniční síť, budeme převážet suroviny z místa na místo, budeme vylepšovat a zefektivňovat co jsme již vybudovali. Samozřejmostí bude i stavba různých budov nebo rozvoj měst. Zkrátka klasický tycoon se vším všudy. Problém je, že tohle vše jsme již viděli a hráli, máme to samé akorát v jiné kabátě. Podaří se vývojářům využít zajímavé prostředí na max a udělat titul něčím originálním? To se již brzy dozvíme na platformě Epic. Přesné datum vydání nemáme, přesně tak.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button