FilmyNovinky

Fanfilm Krev a stříbro odhaluje pozadí natáčení a datum premiéry

To o čem by měl být zaklínačský fanfilm Krev a stříbro, jsme vám nastínili už zde. Nyní se autoři filmu rozhodli nám ukázat nějaké ty záběry z natáčení a lehce nás nahypovat před premiérou. Známe už ale také jména některých hlavních postav. Mikuláš Přikryl si zahraje zaklínače školy Kočky Cedrica, který hledá pomoc dalšího zaklínače, aby mu pomohl porazit nezničitelnou upírku.

Tím zaklínačem, od kterého nejspíš tu pomoc získá Torben v podání Daniela Vjatera. Režisérem tohoto fan projektu je Jiří Macháň a producentem Petr Čížek. Krev a Stříbro je prostě fanfilm, ale jak to vypadá, je připravován velkými fanoušky, kteří chtějí Sapkowského universum prostě jenom obohatit o další skvělý příběh. Na fanouškovský projekt to navíc vypadá docela slibně. Přeci jenom pokud věrní fanoušci něco takového připravují, může z toho vždycky v závěru vzniknout i pak slavný projekt.. Jako například u polského Alzurova odkazu.

Premiéra filmu je podle youtubového kanálu Dynamites Films18. října 2021. Tak uvidíme, jak nakonec tento experiment již docela zkušených mladých filmařů dopadne. Jedna věc ale stále platí: obsahu ze světa zaklínačů není naštěstí nikdy dost.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button