NovinkyPC

E3 2019 – Outriders odhaleno!


Během tiskovky Square-Enix byl odhalen první trailer pro Outriders. Další hru studia People Can Fly stojící za projekty jako Bulletstorm. Není to ovšem poprvé, co jsme o projektu slyšeli. Square-Enix teasoval pár momentů z trailerů již před E3 a teď nám konečně dávají smysl.

Vedoucí týmu People Can Fly, Sebastian Wojciechowski nám totiž přiblížil o čem by hra měla být. Outriders budou cooperační střílečkou zasazenou do hardcore sci-fi světa. Planeta Enoch byla obsazena hordami nepřátel proti kterým bojuje jen malá skupinka drsných bojovníků. A i přesto, že můžete hrát hru v singlplayeru, bude vynikat hlavně v cooperačním režimu pro tři hráče, kteří mohou libovolně ze hry odcházet nezávisle na postupu.

Podle developerů jsou Outriders projektem, který chtěli uskutečnit už dávno, aby nám ukázali jak velké mají zkušenosti se střílečkami. CEO People Can Fly se nechal slyšet, že hra je neskutečně ambiciózním projektem, což ostatně sedí i k danému studiu.

“Outriders jsou hrou, kterou jsme chtěli udělat již před dlouhými roky. Také jsme velmi rádi, že na tomto projektu pracujeme spolu se Square-Enix. Máme aktuálně přes 200 vývojářů, kteří denně pracují na tom, aby Outriders byli našim největším projektem za celou kariéru. Už se těšíme, až vám ukážeme víc!”

Nechal se slyšet Wojciechowski.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button