Herní sérieNintendoNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Crysis Remastered Trilogy už lítá po světě

Remasterovaná verze všech tří dílů akční série Crysis od německého studia Crytek vyšla už 15.října. Trilogie mají výrazně vylepšenou grafiku a běží až v rozlišení 4K při 60 fps na konzolích nové generace. Dále si hru kolekci zahrajeme i na PC, Xbox One, PlayStation 4 a Nintendo Switch. A určitě vás i potěší, že celá trilogie obsahuje i české titulky. Takže na co ještě čekáte?

Příběh Crysis nás provází už od roku 2007

První díl Crysis udělal pořádnou díru do světa. Hra začíná jako obyčejná záchranná mise na ostrově u severokorejského pobřeží. Ale všechno se zvrtne, když půlku týmu vyvraždí neznámý nepřítel. Jako člen superkomanda v hi-tech oblecích je na vás, aby se tento nepřítel nedostal mimo ostrov. Původně se zdá, že mise je splněna, ale mimozemský parazit se už dostal do celého světa.

Ve druhém díle se přesuneme do oblasti východního pobřeží USA. Konkrétně do New Yorku. Město zamořili mimozemšťané a plánují ho využít k finálnímu útoku na Zemi. Díky obleku, který s vámi doslova srůstá, se pomalu měníte v někoho jiného a na konci dílu už vystupujete jako zcela jiná bytost. Cephové vás berou jako jednoho z nich.

Třetí díl je trochu odlišný. Po dlouhém spánku si pro vás přijde ozbrojené komando a přivede vás k životu. Setkáte se i s jedním z členů super komanda z prvního dílu. Psycho je pořád stejný magor. A je třeba Sephy jednou provždy vyhladit. Trápí vás vize, kde vystupuje Alpha Ceph a vy víte, že on je klíčem ke všemu. Ale ve hře nejsou jen mimozemšťané. Je tu i organizace zvaná C.E.L.L., která si myslí, že si může dělat co chce. A to je chyba.

Hru si můžete objednat například prostřednictvím služby Epic Games Store. Odkaz naleznete tady. Tak neváhejte a pusťte se do toho. Přeci nebude sedět doma jen tak jako tichý blázni. A nezapomeňte se podívat i na novinky ze hry Call of Duty: Vanguard.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button