NovinkyPS4PS5

PlayStation a Discord se propojují

Už v květnu minulého roku proběhla herním světem zpráva, že Discord a Sony, respektive PlayStation spojují své síly. Po dlouhé době neaktivity a nejistoty jaké toto partnerství přesně přinese pro obě komunity výhody, se obě společnosti vytasily s konkrétnostmi. Počínaje dneškem totiž Sony zavádí možnost propojit váš PSN účet s Discordem. Budete si tedy moc zobrazit v uživatelském profilu vaši aktivitu na PlayStation 4 nebo PlayStation 5!

Pokud jste ještě nikdy nepropojili takto svůj účet s některou z dalších možností jako je Youtube, Reddit, Spotify a další, funguje to následovně. Připojením svého PSN účtu v nastavení vašeho Discord profilu se vám zobrazí jako aktivita hra, kterou právě hrajete buď na PS4 nebo PS5.

Nově se můžete dokonce rozhodnout, že na svém profilu zobrazíte své online ID služby PlayStation Network. Vaši přátelé z Discordu se tak k vám mohou přidat a připojit se k hraní. To se hlavně hodí v situacích abyste věděli, jestli váš kamarád právě hraje hru, která podporuje cross-play na jiné platformě. Možnost propojit váš Discord účet s vaším PSN účtem bude dostupná na všech platformách. Tedy na Windows, macOS, Linux, iOS, Android a na webové aplikaci.

Zdroj
Foto: Discord

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button