FilmyNovinky

Tom Hanks se představuje v post-apokalyptickém filmu Finch

Tom Hanks nepatří k hercům, kteří sypou jeden film za druhým, ale zase jejich díla většinou bývají zárukou kvality. A doufám, že jinak to nebude ani ve snímku Finch. Ten byl několikrát odložen a dokonce i přejmenován. S odložením z roku 2020 se tak změnil i název filmu. Původní název byl BIOS a spolu s přejmenováním byl prodán televizní službě Apple TV+. Dočkáme se ho 5. listopadu 2021

Finch láká na post-apokalyptický svět, kde zbývá na Zemi už jediný člověk

Tom Hanks ve filmu hraje nemocného vynálezce, který se těší jediné společnosti. A tou je jeho věrný psí přítel. Jméno vynálezce zní, jak asi tušíte podle názvu, Finch. Finch je totiž poslední žijící člověk na planetě a rozhodne se sestrojit androida, aby chránil jeho i psího kámoše až Finch odejde do věčných lovišť. Android se po dostavění učí o lásce, přátelství a smyslu lidského života. Během cesty napříč celou zemí se tahle nesourodá skupinka musí vypořádat s nepřeberným množstvím nebezpečných situací, jako jsou písečné bouře nebo tornáda. A to nemluvím o tom, když android usedne za volant. To bych si to možná i já sám osobně radši rozdal s tornádem, než vlézt do auta s tímhle rádoby řidičem.

Ve filmu se můžeme těšit určitě na hluboký příběh přátelství mezi člověkem a psem, do kterého začne vstupovat i nový prvek v podobě technologického pokroku. Dokáže mezi sebou tohle trio najít společnou řeč a dostat se na konec své cesty?

V hlavních rolích se představí Tom Hanks (Forrest Gump, Zachraňte vojína Ryana), Caleb Landry Jones (Mrtví neumírají, Barry Seal: Nebeský gauner) jako sestrojený android, a o režii se postará Miguel Sapochnik (Repo men, Hra o Trůny).

Sešla se nám tu celkem zajímavá kombinace, takže si troufám říct, že film si své fanoušky rozhodně najde.

Jestli vás baví studovat novinky ze světa her, filmů, a tak vůbec, proč to nevytroubit do světa? Hledáme posily do našeho týmu. Stačí se přihlásit a zkusit štěstí. Třeba hledáme právě tebe.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button