NovinkyPC

The Day Before odhalilo gameplay záběry

Vývojáři z Fntastic konečně po dlouhé době zveřejnili “reálné” gameplay záběry z The Day Before. Ano z toho nejočekávanějšího MMOFPS survival titulu u nějž se nikdo nemůže rozhodnout zda jde o brutální scam či hru roku.

A jak můžete vidět na videu níže, hra vypadá přinejmenším úchvatně. Skvělá grafika, inteligentní zombies, mraky krve a urvaných končetin, prostě mix jak se patří. Ve výsledku hra i v této ukázce připomíná mix Last of Us a The Division, což je kombinace na kterou se právem těší miliony fanoušků. Jediným problémem tak zůstává otázka, jestli vše bude opravdu tak, jak to vypadá.

Studio Fntastic totiž stihlo naštvat spousty fanoušků hry ještě před jejím vydáním. Vinu na tom mají odklady hry, odklady ukázek hry, nedostatek informací, ale i nábor “dobrovolníků”. Na The Day Before se totiž podílí velká část dobrovolných (neplacených) tvůrců, které vývojáři nabrali k tomu, aby mohli hru vydat v takovém stavu v jakém slibují. A to moc důvěry ve studio, které za sebou má pouze jednu mobilní hru nevzbuzuje.

Je tedy nějaká šance, že The Day Before bude opravdu takové jak se tváří? Ano je. Hra neukazuje žádné mechaniky, které bychom už neznali z jiných her. Herní enginy jsou v dnešní době schopné prakticky všeho a obří otevřený svět s hordou NPC zmáknou jako nic (viz. The Division 1 a 2). Grafika, zvuky atd. jsou pak samozřejmostí. Na důvěryhodnosti přidává i fakt, že se The Day Before promoval již dvakrát skrz spolupráci s Nvidií. Ta má relativně striktní pravidla na to, co promuje a hra tak musí dosahovat určité úrovně kvality, ale i vývojového stupně.

Shrnuto a podtrženo i přes nedůvěryhodnost ve studio samotné tu máme projekt, který by se klidně mohl uskutečnit. Proto se nehodlám vzdát a dám hře šanci. Nejnovější gameplay s GeForce RTX ON totiž vypadá opět úžasně.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button