NovinkyPS4PS5

PlayStation Plus pro září leaknuto

Je tu opět doba, kdy se celá herní komunita snaží všemožně zjistit, jaké hry dostaneme příští měsíc zdarma v rámci svého předplatného PlayStation Plus. Celý internet vždy zaplaví kupa různých leaků, zdrojů a oznámení, které hry půjde celý měsíc zdarma stáhnout. Přestože jde většinou o pouhé spekulace či zbožná přání a Sony se daří většinu opravdových her tajit, zdá se, že teď se něco pokazilo a máme zde leak her pro zářijové PlayStation Plus. Zvědaví?

Overcooked! All You Can Eat, Hitman 2 a Predator: Hunting Grounds

Především je nutné říct, že s touto informací přišlo fórum Dealabs. Jak vám zrovna správně došlo, na toto internetové fórum může kdokoliv napsat cokoliv se mu zachce. Takže pokud by se tam objevil Cyberpunk zdarma pro příští měsíc, tak o tom hned píšeme? No… ne. Moderátoři tohoto fóra nechávají příliš podezřelé informace ověřovat a protože je tento leak stále online a nikdo jej nesmazal, můžeme jej považovat za potvrzený.

PlayStation Plus stále naděluje

Co nás teda ale skutečně čeká? První je kompletní edice her Overcooked! All You Can Eat. Tahle edice obsahuje první i druhý díl oblíbené kuchařské co-op záležitosti. Smutnou zprávou je, že je tato edice exkluzivně pro PS5. Hráči na staré konzoli ale nemusí zoufat. Pro ně je tady celý příběh čárovaného kódu na plešaté hlavě. Hitman 2 by rozhodně neměl uniknout nikomu, koho jen trošku baví stealth zabíjení. Druhým titulem pro PS4 hráče je Predator: Hunting Grounds. Asymetrický multiplayer, kde se jeden ujímá role Predátora a ostatní vojáků, kteří se jej snaží ulovit. Tak či tak to osobně považuji za dost povedenou nabídku titulů pro začínající podzimní období.

Taky nezapomínejte, že máte stále čas si přidat do knihovny současné hry v rámci PlayStation Plus. Momentálně je v nabídce Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville, Tennis World Tour 2 a Hunter’s Arena: Legends. To vše by mělo být k dispozici až do úterý 7. září. Co říkáte na další nabídku her zdarma? Zaujaly vás tyhle hry, nebo patříte mezi zklamané hráče? Jaké hry byste si například představovali v rámci vašeho měsíčního členství?

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button