Novinky

Ponořte se do světa plného robotické technologie a neonového osvětlení ve VR!

Akce “Summer of Gaming 2020” přinesla také hry do pomalu se rozvíjejícího VR světa. Tento titul, který se vám pokusím nyní představit se snaží simulovat svět v nedaleké budoucnosti a bude pouze na vašem rozhodnutí co uděláte a jak se zachováte.

Jako hráč jste označen za “Low-Fi”. Jste považován za vyvrhela, který není ochotný a schopný splynout s platformou. Místem, kde veškeré obyvatelstvo je napojeno do virtuální reality podobně jako vy. Že nám to připomíná “Ready player One?” Ale běžte.. hrajete za policejního důstojníka a jste přiřazeni do okrsku 303. Jediné obyvatelé tohoto okrsku jsou další “Low-Fi”. Zbytek obyvatelstva jsou pouze zbytky lidské inteligence nebo nižší formy života, které zůstaly nedotčeny po singularitě AI.

LOW-FI je brand-new zážitek vyvinutý přímo pro VR. Jedná se spíše o nějaký program nebo simulaci než tradiční hru. Budete vrženi do masivního open-worldu kde záleží čistě na vašich skutcích a rozhodnutí. Můžete zírat na nebe, můžete chodit hrát arkádovky na automaty, můžete navštívit kasíno. Můžete si nakoupit zbraně, můžete si nakoupit vylepšení pro společníky. Hra vás nechat dělat co si jen umanete. Hra by měla spatřit světlo světa během letošního roku pro PS:VR a PC:VR. Ano taky si nejsem jist jaký z toho mít pocit…

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button