NovinkyNovinky HWRecenze HW

Podložka Genesis Boron 500 XXL velká plocha nízká cena.

Jak všichni víme tak podložky pod myš jsou důležitou součástí hráčského herního setu. Poskytují kvalitnější a pravidelnější povrch než stůl. Je šetrnější na myš, a v našem případě dokonce svítí, což je jak víme pro všechny správné pařmeny tou nejdůležitější kvalitou. Já se vám tu pokusím napsat jak všechny tyto požadavky pro pořádnou podložku splňuje Genesis Boron 500 XXL.

Povrch

Látka je na dotyk příjemná, což je dle mého názoru jeden z rozhodujících faktorů při výběru podložky. Osobně jsem dlouhou dobu hrával na holém stole, pod ruku se mi totiž dostávaly jen levnější modely, u kterých mi po dotyku prstem naskakovala husina po celém těle. Látka je také celkem resistentní vůči kapalině, ale jako ručník bych to pro jistotu nepoužíval.

Pohyb myši po textilním povrchu je samozřejmě pohodlný vyrovnaný. Design s logem Genesis a nějaké futuristické postavičky není vůbec rušivý a vypadá docela cool. V názvu dále figuruje označení XXL, bavíme se totiž o velké podložce pro myš i klávesnici. S rozměry 80×30 cm se nebudete muset bát, že byste se dostali z podsvíceného povrchu. Díky proti skluzové zadní straně se ani nemusíte strachovat, že by se vám podložka hýbala všude po stole,

RGB Podsvícení

Svítit vám bude průhledný RGB pás, který je nití přišitý ke kraji podložky. Máte na výběr z jedenácti přednastavených režimů podsvícení. Samotné podsvícení nevypadá vůbec špatně a nabízí dostatek možností i přesto, že nemá žádný software, kterým byste si mohli customizovat vaše barvičky. Když ale vezmeme v potaz cenu, která se pohybuje kolem 600 Kč, není to žádný velký prohřešek.

Zhodnocení

Genesis Boron 500 XXL, je poctivá a velká podložka za rozumnou cenu, ke které dostanete i jednoduché, ale o to kvalitnější podsvícení. Pokud přemýšlíte o změně ve vašem setupu, nebo jste se teprve nedávno rozhodli obohatit váš stůl podložkou tak jako já, tak vám po několika týdnech používání mohu doporučit Boron 500 XXL.

Tomáš "Strachkvas" Strašák

Rád hraji strategie, RPG a Counter-Strike. Miluju bušení do bubnů a nemám rád kacíře.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button