MAGlajzNintendoNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

MAGlajz – týden #35 | Gamesmag

Já vás opět vítám u naší pravidelné rubriky. Po menší pauze jsme zpátky. Tak se na nás nezlobte a vychutnejte si náš MAGlajz, kde vám ve zkratce ukážeme, co zajímavého se objevilo v minulém týdnu. Prázdniny jsou v tahu, takže vám nic nebrání vrátit se ke svému PC nebo konzoli a pořádně to rozjet. A kdybyste náhodou nevěděli, na co se těšit, tak tady to máte.

Battle of Tunisia-Enlisted se rozrůstá

Tunis byl velice výhodným strategickým bodem v době druhé světové války. A Němci to dobře pochopili. Proto se podíváme na sever Afriky, kde proběhlo mnoho skvělých bitev a my si je teď budeme moci prožít prostřednictvím tohoto DLC. V kampani Battle of Tunisia se objeví britské a italské jednotky v několika bitvách, které se odehrají jak v centru města, tak i mimo civilizaci pod rozpáleným sluncem. Nová funkce například přinese, že k vítězství bude stačit pouze zničení strategických bodů. Ale vypadá to, že kolikrát bude snazší to vyhrát hezky po staru. Prostě rozstřílet všechno, co vám přijde do cesty. Po vypuštění beta verze nás čeká celkem 26 úrovní s četami, zbraněmi a dalším vybavením, které se používalo právě v těchto bitvách. Zatím nebylo oznámeno datum vydání, ale hru si budeme moci zahrát na PC, Xboxu Series X/S a PlayStationu 5.

A zase ten Marvel

Na Gamescomu 2021 byla odhalena hra Marvel’s Midnight Sun, která představila trochu temnější verze hrdinů z Marvel univerza. Dočkáme se tak trochu netradičních hrdinů jako Blade nebo Ghost Rider. V následující ukázce se nám ukáže krásný gameplay ze hry. Nevypadá to vůbec špatně a já se musím přiznat, že se na ni těším jako malej smrad na Ježíška. V ukázce vidíme, jak bude fungovat soubojový systém a speciální schopnosti. A nejen to. Prozradí nám i jak jsou tyto schopnosti vylepšovány a vlastně i jak je možné je získat. V hře bude i velice důležitým faktorem využívání prostředí. Například vybuchující sudy nebo zničitelné prvky, nám mohou usnadnit souboj . Hra vyjde v březnu příštího roku na Nintendo Switch, PC, PlayStation 4 a 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

No Man´s Sky: Frontiers se rozšíří o novou lokalitu

Rozšíření s podtitulem Frontiers do hry přinese mód planetárních osad, o které se musíme starat a dokonce se můžeme stát někým jako jejich starostou. Budeme se muset starat o prosperitu, technologický rozvoj a jejich rozšíření pomocí stavění nových budov. Ale kromě výstavby nás čeká i bdění nad blahem obyvatel, takže si s nimi musíte pokecat a vyřešit jejich problémy nebo jim pomoct, aby se měli fajnově a tím se zvedla i morálka ve vašem městě. No a taky je potřeba občas kromě diplomacie sáhnout po boji, když na město bude veden útok dronů. Hru je možné si užívat na PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4 a PlayStation 5.

Hra na motivy Splinter Cell? Spectre má vysoké ambice

Stačí být velkým fandou série Splinter Cell a umět vytvářet videohry. A co vás čeká, když se tyto dvě záliby spojí? Nová hra s názvem Spectre. Multiplayerová hra nechá hráče bojovat celkem na třech mapách a ve dvou režimech. Celkem bude mít každá strana kromě špionů k dispozici arzenál sedmi pomůcek a také schopnosti, které pomohou bitvu vyhrát. Například zkrácení stunu, do kterého vás dostal nepřátelský hráč. Zatím se hra vyvíjí jako multiplayer pro PC, ale vývojáři doufají, že se jejich dílo chytne. V tom případě uvažují i o rozšíření pro single player a případné vydání pro Xbox Series X. Nezbývá než vývojářům ze Symbiosis Games držet palce. Hra bude venku na konci tohoto roku a najdeme ji na Steamu.

A zakončíme to katastrofou

Planeta Země byla zničena už vším možným: emzáky, supervulkánem, epidemií… No, je toho požehnaně. Kdybych měl vyjmenovat všechno, tak tu jsme ještě zítra. Ale co třeba pád Měsíce? To tu snad ještě nebylo. A tohle si taky řekl režisér Roland Emmerich v novém filmu Moonfall. Klasická zápletka ukazuje, že ničivá sila donutí Měsíc ke koliznímu kurzu se Zemí. Jen dva lidé jsou přesvědčení, že vědí, jak tomu zabránit. Bývalá astronautka, kterou ztvární Halle Berry (Gothika, Swordfish: Operace Hacker), a ředitel NASA. Ale jak to bývá, nikdo jim nevěří. Nakonec se složí tým, který vyrazí do vesmíru, aby katastrofu odvrátil. Ale za kolizí nestojí jen náhoda. Premiéra filmu je naplánována na únor roku 2022.

Tak to pro tento týden bylo všechno. Těším se na vás zase příště a doufám, že se vám dnešní díl našeho MAGlajzu líbil. Do té doby vám doporučuji se ponořit do světa DC Comics v titulu Batman Mikea Mignoly.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button