FilmyNovinky

Ředitelka Warner Bros. potvrdila Snyderverse | Novinka

Stalo se něco neočekávaného. Není to ani týden, co jsme vás informovali, že Snyderverse jednoduše nevznikne a že Warner Brothers se připravují na reboot celého universa a zpracování filmů Zatanny a Flashe. Dnes se ale všechno změnilo. Vypadá to, že obrovská kampaň na Twitteru s hashtagem RestoreTheSnydeverse i přimlouvání se herců (včetně nového Deathstroka Joe Manganiella) zabralo a fanoušci se konečně mají na co těšit.

Zack Snyder dostal tak oficiální povolení připravovat a upravovat scénář pro Justice League 2. Sama ředitelka Warner Bros. Anna Sarnoff prohlásila: „ Je na čase, abychom uznali svou chybu. Chtěla bych se fanouškům omluvit za vydání prvního filmu Justice League, který dokončil Joss Whedon. Film Zacka Snydera lépe vystihl kouzlo DC Universa a myslíme si, že je na čase, aby tento svět dostal svůj prostor. Zatím se však snažíme neohrozit stávající projekty.“

Justice League 2

Pokud jste viděli Ligu spravedlnosti Zacka Snydera, tak si pamatujete onu šílenou závěrečnou scénu. V novém díle bychom se tak zřejmě mohli dočkat smrti Lois Lane a zrady Supermana. Darkseid by pak nejspíš s pomocí toho nejmocnějšího superhrdiny postupně obsadil celou Zem. Mimochodem, na toto téma už vznikl animovaný film Justice League: Apokalips War, který přesně ukazuje to, co by se stalo, kdyby hrdinové proti moci Darkseida prohráli.

Na více informací si ještě musíme počkat, ale vzhledem k tomu, jak je téma nyní aktuální, si myslím, že to nebude trvat dlouho.

Apríl, haha.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button