Novinky

Guilty Gear -Strive- vyjde i na PS4 a PS5 | Novinka

Hra Guilty Gear Strive vyjde i na PS4 a PS5. Oznámila to sama společnost PlayStation v připraveném traileru. Stále se ale bude jednat o bojovku, kde se budou postavy i hráči řezat mezi sebou. Hra byla zatím připravena pouze pro PC, kdy Deluxe Edition na Steamu stojí 79,99 Eur (by oko 2100 korun), což už nyní aspoň zlehka předurčuje kvalitu hry.

V Deluxe Edition hráč rovnou získá i Season Pass 1 s pěti hratelnými charaktery, dvěma Battle Stages, extra příběh a různobarevné charaktery. Momentálně má hra potvrzených 15 hlavních hratelných postav a 5 nehratelných. Vývojář hry, společnost Arc System Works, v čele s tvůrci Daisukem Ishiwatarim a Hidehikem Sakamurou oznámili, že hra navíc nebude mít žádné zpožděné vydání a zatím vše bez problémů šlape, jak má. Vydavatelem bude navíc známá společnost Sega.

Příběh hry Guilty Gear – Strive

Oficiální synopse zní: „Poté co porazil hrozbu známou jako Universal Will, si Sol Badguy užil svůj krátký okamžik míru.. dokud neslyšel hrozné novinky. Asuka R. Kreutz, známý jako „That Man“, který je známý jako nejhorší zločinec od té doby co vznikly tzv. Gears utekl z vězení. Byl to také on kdo ze Sola udělal Gear. Nyní je čas, aby se pomstil, svému kdysi dávno blízkému příteli.“

Příběh pomsty vždycky hráče přiláká, uvidíme, jak Sol Badguy svou roli mstitele zvládne. Počkejme si na 9. dubna 2021, kdy hra oficiálně vyjde a jak se hráčům bude líbit.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button