Herní sérieNovinky

Alfa verze nového Call Of Duty je blíž než si myslíme

Na twitteru Playstation Game Size, který zveřejňuje úniky z Playstation databáze a v minulosti se ukázal jako důvěryhodný se totiž objevil příspěvek obsahující název a velikost alfa verze letošního dílu ze série Call of Duty pro PlayStation 5. Pod názvem Slipstream se nejspíše ukrývá raná verze multiplayeru nejnovějšího přírustku do nejznámější série od Activisionu. Na svém PlayStationu 5 si pak připravte minimálně 35 GB místa.

Téma a zasazení hry zatím není známo. Dle nejrůznějších spekulací by se mělo jednat o další pokus vrátit sérii ke kořenům čili do druhé světové války. Dle informátorů z webu Modern Warzone by vývoj mělo mít na starost studio Sledgehammer Games. Příběh kampaně pro jednoho hráče by se pak měl točit okolo alternativního ukončení druhé světové války, kdy válka vlastně neskončila a táhne se dál. V roce 1950 přichází na scénu váš hráčský charakter a hodlá ve světě nastolit mír a pořádek.

Osobně doufám, že tyto zvěsti a informace budou pravdivé. Snad si autoři dají práci s kampaní aspoň podobně jako tomu bylo u předchozích dvou dílů série a že nám tento díl přinese nový pohled na žánr Military Shooter. Také věřím v to, že se Sledgehammer Games poučí z chyb Call Of Duty WWII a opravdu si tématiku nastudují a přinesou nám aspoň lehce autentický vzhled u jednotlivých vojáků, vozidel a zbraní. Ano, možná se jedná o zbytečné detaily, ale ty ve finále tvoří celkový zážitek ze hry. Nezbývá nám než doufat v to nejlepší. Už se nemůžu dočkat, až zjistím co si pro nás vývojáři nachystají za zážitek. A co vy? Těšíte se také?

Matěj "Maťáááj" Malchar

Nadšený hráč co o všem okolo her s ještě větším nadšením píše. Dále jsem také velký fanoušek hudby obecně a sem tam napíšu i něco co se her úplně netýká, ale to si většinou nechávám pro sebe. Proč je tady tma? Kde to jsem? Haló, je tu někdo?

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button