aniMAGAnimeNintendoNovinkyPS4Téma dne

aniMAG #15 – zničené planety, spousta magie i návrat do milované restaurace

Vítejte v patnáctém vydání naší rubriky jménem aniMAG. Vzhledem k tomu, že svět anime je obrovský a novinek stále přibývá, vybereme pro vás každý týden ty nejžhavější a připravíme vám je na jednu rychlou přehlídku. Čeká vás přehled nejen samotných anime, ale i nějakých novinek ze světa mangy či her. Takže se pohodlně usaďte a připravte se, ať už koukáte u jídla, nebo během svojí chvilky odpočinku. AniMAG #15 je totiž jako vždy plný zajímavostí.

Edens Zero vydává trailer před arcem Sun Jewel

Prvních pár epizod anime Edens Zero je už za námi a kromě toho, že od 26. srpna už budou dostupné na anglickém Netflixu, začne nám v tomto termínu i další arc. Ten se jmenuje Sun Jewel a naši bandu přesune v soustavě Mildian na planetu drahokamů. A jak to tak bývá, samozřejmě všichni spadnou do problémů dřív, než se vůbec bude moci něco stát. Škoda jen, že je to prostě obkreslení Fairy Tailu a nic navíc, člověka to nutí furt tato dvě díla srovnávat, i když se nejspíš jedná o autorův úmysl.

Love After World Domination si půjčuje klasické shakespearovské schéma zakázané lásky

Lásko po zničení světa je tu s prvním teaser trailerem. Anime vychází z předlohy od Hirošiho Nody a příběh je o zamilovaném páru Fudo Aikawovi a Desumi Magaharu, kteří bohužel patří k organizacím, které jsou už léta zapřisáhlými nepřáteli. Aikawa je nyní vůdcem skupiny Gelato 5 a Magahara je známá jako velitelka padouchů skupiny jménem Geco. Souboje, magie a láska, co víc si od anime přát?

Restauraci do jiného světa čeká více jídla a více příšer

Restaurace, do které chodí bytosti ze všech možných světů, se nám vrátí už tento říjen, a tak bylo na čase, aby se nám tu objevil i nějaký ten pořádný trailer. Uvidíme tak zase kromě úžasně vypadajícího jídla i spoustu šílených bytostí i spoustu napjatých vztahů. Tak snad se to vše povede vyřešit, přeci jen, kde to jinde řešit než v restauraci pro všechny?

Isekai In the Land of Leadale přijde až v lednu

Vítejte v Leadale, další magií prosáklou zemí, kde se děje něco špatného. Do tohoto světa se dostává Keina Kagami, která byla v naší realitě nucená žít na přístrojích, než se jí jednou vypnuly. Nyní je v Leadale, 200 let v budoucnosti a už ne jako člověk, ale jako poloviční elfka. Kromě toho zjišťuje, že se jmenuje Cayna a že má i spoustu divných schopností. Jak si v novém světě poradí a co vše se tam stane? Další isekai anime sice přijde až v zimě, těšit se ale na něj můžeme už teď.

Demon Gaze se rozšiřuje a je to pecka!

2. září 2021 na PS4 a Nintendo switch přichází rozšíření dungeon crawleru Demon Gaze jménem Demon Gaze Extra. V traileru můžeme vidět naše oblíbené hrdiny a rovnou se připravit na tu novou spoustu dungeonů, které nás ve hře čekají. Hra je venku už od roku 2013 a rozšíření po tak dlouhé době opravdu potěší. A co si budem nalhávat, v tomhle bojovém blázinci si to člověk prostě musí užít.

Space Battleship Yamato vítá ohromnou posilu

Kromě toho, že Part One k filmu Space Battle Ship Yamato vstoupí v Japonsku do kin už 8. října 2021, můžeme mít radost i z dalšího oznámení. Slavný japonský dabér Masuo Amada bude dabovat kapitána vesmírné lodi Deidera. Uvidíme, kam nás toto dobrodružství zavede nyní, ale podle traileru nás čeká spíš nějaká pořádná válka.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button