NovinkyPCXbox One

Forza Motorsport 7 bude stažena z prodeje

Fandové závodních her zbystřete! Máte poslední měsíc na získání hry Forza Motorsport 7. Tuto skutečnost oznámilo Turn 10 Studios. Hra bude k dispozici pouze do 15. září a pak bude její prodej ukončen. A to včetně všech DLC. Pro uživatele, kteří si pořídili hru prostřednictvím služby Game Pass a zakoupili si DLC, hra poběží ještě nějaký čas i po ukončení. A samozřejmě pokud hru vlastníte, zůstane vám možnost si ji zahrát i po jejím zmizení z obchodů.

Forza Motorsport 7 končí po méně než čtyřech letech

Hra byla vydána v říjnu roku 2017. Což je poměrně nedávno, ale licence na vozy od automobilek, které hru víceméně udržují v aktivním prodeji, přestávají po určité době platit. Není to první titul z této série, který potkal stejný osud. Naštěstí online služby a multiplayer zůstanou zcela aktivní. Pokud si hru chcete pořídit, než se stane ohroženým druhem, tak nyní je ke koupi za zvýhodněnou cenu.

Dalším titul z této série bude nazván jednoduše Forza Motorsport. Bude se jednat o restart celé série a počítá se s ním na PC a Xbox Series X/S. Fandové ale nemusí vůbec smutnit. Letos v listopadu se chystá novinka Forza Horizon 5, takže škodní nebudete.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button