NovinkySeriály

Rupert Grint chce hrát v seriálu ze světa Harryho Pottera

Ruperg Grint chce hrát v seriálu ze světa Harryho Pottera, který má v plánu zpracovat stanice HBO. S tím zároveň přiznal, že viděl ze všech osmi filmů, které byly natočeny, pouze tři. Grint ztvárnil roli Rona Weasleyho, nejlepšího přítele Harryho Pottera. Spolu s Hermionou Grangerovou a právě Harrym ztvárnil ústřední trio velice úspěšné série.

Ačkoliv služba HBO oznámila, že nový seriál už plánuje, nebyli najati žádní herci, producenti ani režisér. Není tedy známo, jaká bude seriálová zápletka nebo jaké postavy budou vystupovat.

Z Grintova vyjádření pro časopis Variety: „ Bylo by divné, kdyby šlo o nějaké pokračování… Cítím se, že svou postavu musím nějak chránit (nejspíš tím myslí roli Rona Weasleyho). I když jsem byl na divadelních představeních, byla to velice zvláštní zkušenost… Kdyby to ale byla jiná skupina přátel, nejspíš by to bylo zajímavé.“

Ohledně i jeho přiznání ke shlédnutí série: Viděl jsem myslím pouze první tři díly během premiér, ale potom jsem se na ně přestal dívat. Nyní, když mám dceru, je pravděpodobně všechny zkouknu s ní.“

Stejně jako zbylí dva herci z ústředního tria (Daniel Radclife, Emma Watson) i Rupert Grint se nadále věnuje herectví. Působí například v úspěšném seriálu Servant a zkusil si i dabérské role např. v pohádce Hurá na fotbal nebo Pošťák Pat.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button