MobileNovinkyPC

Do Fortnite se vrátila oblíbená zóna Tilted Towers!

Neustále se měnící svět Fortnite se dnes dočkal dalšího updatu. Ve hře se totiž začalo s blížícím se jarem razantně oteplovat a tak se nám odkrývají další části zamrzlé mapy. Jedna ze zón které právě roztály se ukázala jako jeden z nejpopulárnějších spotů všech hráčů – Tilted Towers. Ty byly součástí úplně první Fortnite mapy a nejeden hráč si tam zažil perné, ale neskutečně zábavné chvíle plné akce a napětí. Aby to ale nebylo málo objevilo se během velkého tání ještě něco. Tím jsou tzv. Klombosové! Obří a naštěstí mírumilovní dinosauři. Klombosové dosahují přibližné velikosti autobusu a procházejí se po světě hledajíc něco k snědku. Jejich oblíbené jídlo jsou Klomberries a tak se nemusíte bát, že by chtěli sežrat vás či váš cenný loot. Kdykoliv něco snědí, změní i svou barvu a hráči s nimi mohou plně interagovat.

Zkuste například vyběhnout po jejich zádech až k hlavě, kde najdete jejich dýchací otvor a uvidíte co se stane. Dejte si ale pozor. I přestože jsou Klombosové mírumilovná zvířata, v případě útoku se budou bránit. Aktuálně by se na mapě měli nacházet dva Klombosové – jeden severozápadně od Daily Bugle a druhý právě u Tilted Towers. Podle posledních informací od hráčů se právě tato lokace opět ukazuje jako vysoce populární místo pro přestřelky všeho druhu.

Jak to tak vypadá ve Fortnite se opět dočkáme výrazných změn. Je něco, na co se těšíte obzvláště hodně? Napište nám do komentáře!

Zdroj
Zdroj obrázku: Fortnite

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button