HryNovinkyPC

Autopsy Simulator – já pitvám pitvám pitvám!

Dobrých simulátorů není nikdy dost. Zábava to je sice většinou jen na pár hodin, cena však nebývá nijak závratná a většinou celkem odpovídá kvalitě titulu. Simulátory máme už opravdu všeho možného, měli jsme šanci být dokonce kamenem! Což je soulovka mezi simulátory. Vývojáři z Woodland Games nám však přináší něco ne zrovna originálního, ale rozhodně nevšedního. Jaká je práce patologa? To nám ukáže Autopsy Simulator. Opravdu se začínám bát toho, co přijde příště.

Tentokrát se zdá, že nám vývojáři spolu s detailním simulátorem kuchání lidí připravili i celkem zajímavý příběh. Vžijeme se do role Jacka, jehož život stojí za houby. Poslední hřebíček do rakve je pro Jacka ztráta ženy. Na náladě mu rozhodně nepřidává ani jeho depresivní práce patologa. Jack je tak nastavený z žití svého života na pouhé přežívání a užíraní se v depresích. Trailer nás láká na celkem hororové aspekty hry, jsou to halucinace? Nebo Jack zjistil něco, co by zjišťovat neměl? Máme tu snad nějaké nadpřirozené jevy? To vše musíme zjistit v Autopsy Simulator. Hlavní úkol však stále budou pitvy!

Woodland Games při vývoji svého titulu spolupracovali s různými specialisty a soudními patology. Každé tělo má svůj příběh, každý případ své tajemství. Máme tu před sebou celkem detailní simulátor něčeho morbidního a zvláštního. Bohužel, nemáme žádné datum vydání. Opět si můžeme akorát titul přidat do svého seznamu přání na platformě Steam. Nečekaně mě však titul zaujal a jsem opravdu zvědavý, co nám vývojáři nakonec naservírují na pitevní stůl!

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button