HryNovinkyPS5

Exkluzivka na PS5 Abandoned vydala trailer

Blue Box Game Studios se sídlem v Nizozemí připravilo annoucement trailer na svůj titul Abandoned, který vyjde exkluzivně na PS5. V něm uvidíte brzké ukázky ze hry. Důležité je, že hra je stále v rané fázi vývoje, takže i podle vyjádření samotného ředitele Blue Box Game Hasana Kahramana, se jedná spíše o ohlášení, že se nějaká taková hra chystá.

O čem bude Abandoned?

Abandoned je filmová, hororová střílečka z prvního pohledu v otevřeném světě se zaměřením na realistický přístup k přežití. Příběh je soustředěn kolem Jasona Longfielda, který se probouzí v podivném lese opuštěný a nepamatuje si, jak se do lesa vlastně dostal. Jason poté zjistí, že byl unesen a na místo dopraven za určitým účelem. Jeho hlavním cílem tak bude útěk a přežití.

Hra má nabídnout především jedinečný osobní herní zážitek, který slibuje maximální realističnost. Každá událost má mít na vaši postavu vliv. Příkladem má být například dech. Pokud Jasonovi při sprintu dojde dech, zhorší se jeho přesnost střelby. Střelba má být také realistická a taktičnost má být velkým faktorem hry. Ohledně střelby je myšleno především to, že hráč musí zmáčknout spoušť, ne ji pouze držet, což může například dát víc času nepříteli se k Jasonovi přiblížit.

Hra je slibována na poslední čtvrtletí roku 2021. Brzy se máme dočkat plnohodnotného traileru, zatím si ale budeme muset vystačit s tímto.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button