NovinkyPCXbox OneXbox Series X

Forza Horizon 5 ohromuje herními scenériemi

Tvůrci závodní hry Forza Horizon 5 se netají tím, že chtěli vytvořit zatím největší díl celé série. Největší a také nejkrásnější. A musím konstatovat, že jejich snaha je určitě znát. Závodní hry nejsou pouze o silných motorech a sjetých pneumatikách. Jde i o krásnou krajinu, kterou se můžeme kochat, i když máme nervy napnuté jako struny na kytaře. Mrkněte se sami, co si na nás Playground Games chystají.

Forza ukazuje Mexico v úplně jiném světle

Will Turtle z týmu Xbox Wire prozradil že každé prostředí bude jedinečné. Včetně zvuků nebo podnebí. V kaňonu se například zvuk bude odrážet mnohem silněji než na poušti a zvuk motorů tak dostane úplně jiný rozměr. A jedinečnost mají přinést i změny počasí – v bouři bude třeba zajímavé se vyhýbat létajícím palmám během tajfunu.

Klimatickými změnami se hra bude jenom hemžit. Třeba takový průjezd přes vyschlé jezero může být taky sranda. Je asi jasné, že bude také záviset na výběru vozidla, takže volte moudře.

Kreativní ředitel Mike Brown prohlásil, že si vybrali Mexico z jediného důvodu: tento stát skrývá všechno, co potřebovali. Je to doslova malý svět. Zasněžené vrcholky, písečné pláže i tropická džungle. A to nemluvím o architektuře místních měst.

Na hru si ještě pár měsíců počkáme, ale kochat se můžeme hned. A kromě prostředí se můžeme pokochat i vybraným autoparkem. Mrkněte.

Forza Horizon 5 je jedna z her, na kterou se můžeme těšit. A víte na co dalšího se můžeme těšit? Společnost EA představila tituly na vlastní konferenci.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button