NintendoNovinky

Apex Legends vyjde na Nintendo Switch

Apex Legends vstoupí na konzoly Nintendo Switch ve velkém stylu. Ke hře bude totiž přibaleno i 30 Free Battle Pass levelů. Hráč navíc bude mít i po dobu dvou týdnů garantovaný dvojnásobný zisk XP. Zatímco 8. sezóna začla již 2. února, na Switch se hra dostane až za měsíc. Na oficiálních stránkách EA je vysvětleno: “Hráči na Switchi mají garantovaný 30 volných levelů pro Battle Pass 8. sezóny. Během prvních dvou týdnů po spuštění Vám hraní daruje i dvojnásobné XP.”

Vývojáři z EA a Respawn Entertaiment pracovali i se společností Panic Button. týmem, který se staral na o tituly jako Doom Eternal, Rocket League nebo Subnautica. Očekáváme tedy, že by na Nintendu Switch neměly být žádné technické problémy.

Oficiální vydání na Nintendo Switch je 9. března 2021. Od 2. února, tedy termínu oficiální startu 8. sezóny Apex Legends: Mayhem si můžete hru zahrát na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a na PC přes Origin nebo Steam.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button