FilmyNovinky

Space Jam: A New Legacy. Tvůrci to berou s humorem.

Určitě se k vám dostala informace, že Space Jam se vrací do kin. Premiéry se dočkáme už 16. července tohoto roku. I v tomto filmu bude ústředním sportem basketbal, ale místo Michaela Jordana se v hlavní roli představí LeBron James. Asistovat mu budou mazáci jako Bugs Bunny, Sylvester, Kačer Daffy a oproti původnímu filmu Space Jam se dočkáme třeba i Freda Flintstonea.

Space Jam kopíruje Matrix

Jak to tak vypadá, tak si LeBron vybral červenou pilulku. Jak jinak si vysvětlit že se v následujícím klipu objeví jako postava Nea v parodujícím snímku na úvodní scénku filmu Matrix. Tvůrci si vzali na paškál tento film a použili slavnou scénu kde Carrie-Anne Moss nakopala policajtům zadky. Akorát s menší obměnou. Místo Trinity tu máme Babičku ze světa Looney Tunes a Speedyho Gonzalese. Policisté vtrhnou dovnitř a babča vtipně prohlásí, že si v klidu ani nemůže přečíst Twitter. Moderní babča ne? Každopádně co se bude dít dál je vám asi jasné. Babča a Speedy si z policistů udělajá boxovací pytel. A na závěr klipu se objeví Bugs Bunny v roli Morphea společně s LeBronem, který si hraje na Nea.

Já se u klipu docela dobře bavil. Hlavně při části kde to schytá Speedyho sombréro. Klip nemá žádný důležitý podtext, ale rozhodně pobaví jako výplň volného času. Určitě na to mrkněte. A nebo se můžete mrknout co si pro nás Sony přichystalo v další měsíční nabídce PS Plus. Červencové PS Plus je dost našlápnutý.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button