FilmyNovinky

Clifford, velký červený pes – zábava pro celou rodinu

Když jsem narazil na tento trailer, očekával jsem obyčejný rodinný film. Ale řeknu vám, že jsem se neubránil salvě smíchu už při traileru a hlavou mi proběhla jediná myšlenka. Tohle prostě musím vidět. A věřím, že nebudu jediný. Už tento rok do kin zamíří rodinná komedie na motivy knižní předlohy kterou napsal Norman Bridwell. Clifford, velký červený pes v kinech už 17. září 2021.

Clifford pobaví určitě všechny věkové kategorie

Malá holčička Emily to má ve škole těžké a tak si hledá kamaráda ze zvířecí říše. Náhodou objeví krásné červené štěně a okamžitě si ho zamiluje. Při otázce jak moc vyroste jí chovatel odpoví, že čím víc ho bude milovat, tím bude větší. Večer malá Emily vysloví přání, aby byl Clifford velký, silný a celý svět z něj byl paf. A ráno se nestačí divit. Clifford naroste do obřích rozměrů a začnou se dít věci.

Film se inspiroval povídkou pro děti z roku 1963. Film je natočen v kombinaci živých herců a CGI triků. V hlavní rolích se představí Jack Whitehall (Louskáček a čtyři říše, Psí veličenstvo), Darby Camp (Vánoční kronika, Benji) a John Cleese (Letadla, James Bond: Dnes neumírej). Film rozhodně má co nabídnout. Ať už jde o příběh, vtip nebo seznam herců. Proto si ho rozhodně nenechte ujít.

A jestli máte rádi rodinné filmy, tak vám určitě neutekla informace o dalším filmu Ghostbusters. A jestli ano, tak to je potřeba napravit. Ghostbusters: Afterlife totiž navazují na původní duologii.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button