NovinkyPCPS4PS5

Extra content pro Nier Replicant ver.1.22474487139… | Novinka

Skalní fanoušci už vědí, takže mi snad odpustí, že jdu s křížkem po funuse. Pro ty nezasvěcené přináším snad krásný a obohacující trailer k dlouho očekávanému updatu hry Nier Replicant ver.1.22474487139… Originální hra z roku 2010 měla svou druhou premiéru minulý víkend a užívá si veškeré pozornosti recenzentů. Myslím, že novinky z tohohle melancholického světa vám přináším pravidelně už minulého roku. Square Enix totiž nelenil a po celou dobu nás zasypával bojovými trailery, novinkami i originálními limitkami hry.

Již několikrát potvrzená slova samotného Jousukeho Sajta, že se nebude jednat o pouhý remake nebo remaster hry, se nám postupně potvrzují. Ač se může zdát na první pohled matoucí, že update Nier Replicant ver.1.22474487139… obsahuje dvě herní linky, opak je pravdou. Je důležité si uvědomit, že i původní NieR z roku 2010 se dostala na trh ve dvou variantách. Pro západní trh byla určena drsnější verze Gestalt, ve které vystupuje hrdinka Yonah jako dcera NieRa. Naopak pro japonský trh byla určena jemnější verze s názvem Replicant, v níž Yonah představuje jeho sestru. Pokud by vás zajímalo, jak probíhá takový typický monolog Kainé z verze Gestalt, mrkněte sem. Je to jedna velká nadávka.

Velmi zdlouhavý livestream ze studia vývojářů potvrdil mnoho dalších novinek a extra obsahu v updateu hry. Mimo originální soundtrack, speciálně připravovaný pro Nier Replicant ver.1.22474487139…, nás čekají extra dungeony, bonusové kostýmy, zbraně i bonusová epizoda Mermaid. Scéna z původní hry je obohacena o nový scénář a bojový systém.

Osobně doufám, že se mi povede se tenhle skvost brzy zahrát! Vzhledem ke kvalitě příběhu i mně tak blízkého postapokalyptického světa, který jsem měla možnost zažít v Nier Automata, je tohle must have.

Gabriela “Inie“ Hudec

Znáte to. Alter ego žijící vlastním životem ve virtuálním světě. A je mu tam moc dobře.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button