NovinkyPC

Midnight Ghost Hunt se dočkal vysvětlujícího traileru

Čeho že se to dočkal? Vysvětlujícího traileru? Přesně tak. Studio Vaulted Sky Games stojící za připravovanou prop-hunt 4vs4 hrou Midnight Ghost Hunt o víkendu zveřejnilo nejnovější trailer v kterém se nám pokusí vysvětlit vše podstatné o této hře. Trailer vyšel v rámci SXSW Gaming Awards a dosahuje úctyhodné délky tří minut. V těch se dozvíme vše podstatné o herních mechanikách jako je posednutí běžných domácích potřeb duchy, aby se skryli před blížícími se lovci a jejich technologií.

Jo Ghostbusters by byli na své nástupce a jejich vychytávky opravdu pyšní. Pravdou je, že lovci duchů to i přes své zbraně nebudou mít jednoduché a jejich hlavním nepřítelem nebudou jen duchové, ale i čas samotný. Všichni znalci filmů s duchy totiž ví, že o půlnoci vypukne to pravé peklo…

Dost ale bylo tlachání, mrkněte na trailer Midnight Ghost Hunt a posuďte sami, zda vás hra dostatečně zaujme (my už si vyzkoušeli i beta test a musíme říct, že to byla rozhodně zábava!).

Zdroj
Foto: Vaulted Sky Games

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button