Novinky

Valheim: Mód “poď sem, rybko” zlehčí rybaření | Novinka

Valheim: Mód s názvem “Here fishy” vám umožní křičet na ryby. Ano, čtete správně. Mód od autora “aedenthorn” značně zlehčuje rybaření ryb, které potřebujete ke získání jídla “fish wraps“. Na krátkém videu jde vidět, jak tento mód funguje. Postava vikinga na něm dělá stejnou pózu, jako když si aktivujete schopnosti a následně křičí “Here fishy fishy fishy“. Z moře se vynoří ryba a letí k němu, načež se v levém horním rohu objeví hláška “added Raw fish.”

Pokud sami hrajete Valheim, zřejmě víte, jak těžké je najít obchodníka. Právě od něj si totiž můžete koupit za zlaťáky “fishing rod” a “fishing bait”, které potřebujete k rybaření. Pak stačí najít vodu, která se hemží rybami a dlouhé minuty čekat, než se něco chytí. Rybaření ve Valheimu je zkrátka značně frustrující. Právě proto vznikl tento mód, který z nudné dlouhé činnosti dělá epickou podívanou. Jen se podívejte sami, jak tento mód vypadá v praxi!

Valheim: Mód “Here fishy” si můžete stáhnout zdarma na stránce Nexus mods. Pokud vás bude volání “poď sem rybko” po nějaké chvilce štvát, můžete si jednoduše vypnout zvuk. Funkce módu zůstane stejná.

O hře Valheim

Valheim je indie survival hra inspirovaná severskou mytologií. Cílem hry je porazit monstra žijící ve Valheimu, jakési předsíně Valhally. Jen tak bude Odin spokojený a hráč se může dostat do vikingského ráje. Hra je založená na craftění, lootění a bojování s příšerami, přičemž vám v cestě do Valhally stojí několik bossů. Valheim už hrálo dohromady 5 milionů lidí. Hra je zatím v předběžném přístupu a je v ní pět z osmi plánovaných biomů. Road map pro rok 2021 naznačuje, že nový biom a boss z Mistlands dorazí už letos. A viděli jste už upřímný trailer na Valheim?

Hru si můžete koupit na Steamu. Hrát ji můžete zatím pouze na PC, ale kdo ví, v budoucnosti se možná dočká i rozšíření na konzole!

Kristýna "Rem" Dostálová

Vypařenka, která ráda paří, čte, píše a skládá hudbu. Když nedělá nic z toho, běhá po lese v kostýmu elfa při aktivitě, které se říká LARP. Důležitým okamžikem jejího života se stal den, kdy začala pařit Skyrim. Zbytek, jak říkají, je už legendou.

Podobné články

Back to top button