NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Zombie Army 4 se rozrůstá o Abaddon Asylum

Populární akční střílečka z pohledu třetí osoby Zombie Army 4: Dead War je majetkem společnosti Rebellion Developments a ta nám přinášení rozšíření titulu v podobě nového obsahu s názvem Abaddon Asylum. Ale s titulem toho přichází mnohem víc. Zahrát si můžeme na PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One a Xboxu Series X/S.

Nové DLC do Zombie Army 4 skrývá víc, než se zdá

Nový obsah s podtitulem Abaddon Asylum je součástí rozšíření třetího season passu a jedná se o druhou misi z třídílné kampaně Back to Hell. Baron Umbra byl odhalen jako původce všech okultních anomálií a jeho sídlo je silně opevněno. Jediná cesta vede přes katakomby. Dokážete jimi projít a zastavit řádění barona, nebo budou katakomby pouze bohatší o několik mrtvol?

Kampaň pro 1–4 hráče nabízí nové sběratelské předměty, hrozivější nepřátele a především nové lokace. Součástí rozšíření je také několik nových skinů jak pro zbraně tak i pro hráče. Například můžete vystupovat jako čtveřice ze hry Left 4 Dead. Tyto skiny získáte koupí rozšíření zdarma. A k dispozici je toho mnohem víc. Stačí se podívat.

Pokud je na vaše nervy střílení zombíků přeci jen trošku moc, tak si můžete drandit na poli za volantem nějakýho toho kombajnu ve Farming Simulator 22.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button