NintendoNovinkyPCPS4Xbox One

Lost in Random – Království, kde o vašem osudu rozhodne náhoda

Temné království Random je zvláštní tím, že v něm nic není pevně dané. O tom, co se s vámi stane, rozhodne náhoda v pohodě hodu obyčejnou kostkou. Dokážete se smířit s osudem který jste si nevybrali, nebo zatnete zuby a zkusíte tuto strašlivou kletbu zlomit? Už brzy si The Lost in Random můžete vyzkoušet na PC, Nintendu Swittch, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Lost in Random už brzy

Temné království se řídilo jediným pravidlem: na své dvanácté narozeniny si každé dítě muselo hodit černou kostkou, která rozhodla, do které části království patří. Dvě sestry byly rozděleny právě tímto hodem. Jedna ze sester, Odd, hodila šestku a tím pádem jí měl čekat život v přepychu s královnou v temném paláci. Její sestra Even se ale rozhodne svoji sestru najít a přivézt ji zpět. Cestou se k ní přidá neobvyklý parťák – mluvící kostka Dicey má v sobě sílu měnit vše kolem sebe včetně samotného času. Podaří se této zajímavé dvojici projít nástrahami království, porazit nepřátele a osvobodit Odd? Možná ano, ale otázka také zní: Bude o to vůbec stát?

Hra zatím nemá pevné datum vydání, ale měla by vyjít už letos a nyní si ji můžete už na Steamu přidat i do seznamu přání. Zatím se svou hratelností a tématikou velice podobá staršímu titulu Alice: Madness Returns, jenom bude zřejmě ještě o trochu temnější. To ale nemusí být vůbec na škodu, podobných her je jako šafránu, a tak nezbývá, než se těšit.

Víte, že jsme si pro vás i dali tu práci a kontaktovali Viva la Dirt League? Rozhovor s těmito super šílenci najdete právě tady.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button