NovinkyPC

V Legacy of the Sith asi nepůjde jen o Jedi a Sithy

Dnešním dnem se spouští nová expanze Star Wars: The Old Republic s názvem Legacy of Sith. Zatímco probíhala údržba serverů, která je připravovala pro novou expanzi, vypustilo Bioware do světa nový trailer s názvem Disorder. Ten nám o něco více naznačuje, jaký příběh nás asi čeká.

Expanze se odehrává na planetě Manaan, kterou máte za úkol zabrat pro svou frakci. Tedy buď pro Jedi nebo Sithy, dle toho za kterou stranu síly hrajete. A do toho všeho si musíte dávat pozor na Darth Malguse. Ten jede podle svého vlastního plánu, který nepodporuje ani jednu z frakcí. Nový trailer se soustřeďuje hlavně na twi’lečku Sa’har, u které objevili spojení se Sílou, a to ji oddělilo od jejího bratra. V přítomnosti se společně se svým mistrem snaží zničit jakýsi neznámý stroj a zároveň zbránit Sithům, aby se k němu dostali. S jedním takovým zrovna bojují, když jim do toho vkročí Darth Malgus, který ho za ně vyřídí.

Během tradičního boje/rozmluvy se nakonec dozvídáme, že rytíři Jedi k sobě neberou všechny děti, které mají spojení se Sílou. Jen ty, jejichž spojení se Sílou je dostatečně silné, díky tomu byli Sa’har a její bratr odděleni. Jeho spojení se Sílou totiž nebylo pro Jedi dostatečně silné. A stroj, který se snaží zničit, někdo stvořil, aby takové lidi hledal. Zdá se, že příběh, který nás čeká, se nebude jen o tradičním konfliktu mezi Světlou a Temnou stranou Síly. Legacy of the Sith vyšla 15. února, tak můžete už pohodlně zjišťovat, co přesně má Darth Malgus za lubem.

Zdroj
Foto: swtor.com

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button