NovinkyPC

Cowboy Life Simulator aneb život na americkém západě

Cowboy Life Simulator přináší možnost vyzkoušet si život amerického rančera. V nové hře od RockGame se vydáte na americký západ, abyste se stali kovboji. Ale ne těmi, kteří střílí od boku a během chvíle se vypořádá jak s indiány tak i s bandity. Ne, čeká vás život obyčejného „chlapce od krav“, který snaží udržet svůj ranč nad vodou a přežít. Tak co vás čeká?

Přesunete se na americký západ 19. století, kde se ujmete rodinné farmy, abyste žili stejný život jako vaši předkové. Ale vaši postavu láká něco jiného – dobrodružství. To ale nebude lehké, protože vy zrovna nejste nějaký ten typ, který má Smith & Wesson proklatě nízko. A navíc vaše farma potřebuje péči a nic vám nespadne do klína bez práce. Potřebujete koně? Chyťte si ho do lasa. Abyste si vydělali na chlast, je potřeba prodat svůj dobytek. O ten se ale musíte starat, protože vyhublé, nemocně vyhlížející kusy nikdo nekoupí. A jak už to tenkrát bylo, budete je hnát daleko na trh, kde se je pokusíte prodat za nejlepší cenu. Aby farma nestagnovala, bude potřeba stavět nové budovy a opravovat ty staré. Celou situaci vám samozřejmě ztěžují bandité, kteří vás chtějí zabít, nebo hůř okrást.

Není to lehký život, a tak si člověk potřebuje občas odfrknout. Na to samozřejmě nejlépe pomáhá návštěva saloonu. Nějaká ta rvačka, karty nebo pití vám jistě zvedne náladu. A pokud je jednoduchý život rančera pro vás moc nudný, vydejte se na prérii za dobrodružstvím. Tak co, láká vás život po kovbojsku? Už nyní si můžete vyzkoušet demo Cowboy Life Simulator.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button