FilmyNovinky

Captain Marvel 2 bude mít záporačku

Ačkoliv film Captain Marvel neslavil tak velký úspěch jako jiné filmy z Marvel Universa, získal si ihned jistotu svého pokračování. Samozřejmě snímek vydělal více než miliardu dolarů, ale prostě to nebylo ono. Filmu ale rozhodně pomohl skvělý herecký výkon Brie Larson (Room, Skleněný zámek), která naprosto skvěle zahrála hlavní hrdinku Captain Marvel.

Druhý díl nás čeká na podzim příštího roku, natáčení je tedy už dávno v plném proudu. Film bude rozšířen o spoustu nových postav včetně Ms. Marvel, kterou bude hrát mladá Iman Vellani. Ta nemá skoro žádné herecké zkušenosti, takže nevíme, jak svou postavu zvládne ztvárnit. Můžeme se ale na malou Ms. Marvel připravit v seriálu, který má letos vyjít.

Hlavní záporák filmu ještě není známý, ale víme že bude ztvárněn herečkou Zawe Ashton (Noční zvířata, Blesk). Tato herečka má především seriálové zkušenosti, takže je zatím otázka, jak zvládne zahrát v tak sledovaném a očekáváném filmu. Nicméně je držitelkou British Independent Film Awards v kategorii Nejslibnější nováček z roku 2012.  Takže na ní budou určitě velká očekávání.

O čem Captain Marvel je?

Film se odehrává v 90. letech 20. století, kdy se vojanda Carol Denversová trénuje na vojenské základně, aby se stala pilotkou. Bohužel osud tomu chce jinak a ona sama se ocitá ve válce mezi vesmírnými rasami. Jak celý problém vyřeší a co se jí stalo, že se stala jednou z nejmocnějších hrdinek světa MCU se dozvíte ve filmu.

Připomeňme si Captain Marvel v traileru a těšme se na podzim 2022, kdy se má pokračování objevit v kinech.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button