NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

New Power, War Thunder představuje svůj nový update

Tak jsme se po delší době znova dočkali velkého updatu od Gaijinu. Ten byl teasovaný již měsíc zpátky, až teď si ho ale všichni mohou zahrát. War Thunder teď totiž můžete zapařit i na nejnovějších konzoích od Xboxu a Playstationu.

Co nového tedy do War Thunderu přibylo?

Na první pohled znatelnou změnou je rozhodně změna herního enginu. Vývojáři se rozhodli přesedlat na novější verzi jejich Dagor Enginu, přesněji na verzi 6.0. Hra je tak mnohem hezčí s mnoha novými detaily, jako mírné ohýbání křídel pod zátěží, či 3D zobrazení průstřelů letadel a tanků. Vlastně všechny efekty teď vypadají lépe, ať už jsou to normální výstřely a vypouštění raket, nebo odlamování křídel a výbuchy. Dokonce i obloha a mraky vypadají o dost hezčeji. Hra je tak sice náročnější ale vývojáři si dali záležet na optimalizaci, takže pokud jste War Thunder rozjeli bez potíží před tím pojede to i teď.

Přestavbu také zažil celý výzkumný strom lodí. Ten je teďka rozdělen na větší válečné lodě jakou jsou křižníky či bitevní lodě a menší čluny. Takže již nemusíte grindovat skrze malé kocábky jen proto abyste si mohli zahrát s vašim oblíbeným křižníkem. Každá frakce také dostala svoje první bitevní lodě, zatím se ale jedná o plavidla z dob první světové.

Update také přináší novou leteckou podporu. Do Amerického výzkumného stromu přibyl bitevník AV-8A a prémiový AV-8C Britové pak dostali jejich upravené verze a Sověti dostali svoji Yak-38. Sověti společně s Japonci pak obdrželi svoje technicky nejpokročilejší stíhačky Mig-21bis pro soudruhy a Mitsubishi F-1 pro Japonce. Když už se bavíme o letadlech tak jsou ve hře nově i modernější letadlové lodě, na kterých můžou naše stroje přistávat. Nikdo už tedy nemusí přistávat se svým proudovým Saberem na druhoválečné lodi. Mimo to je tu také nová mapa pro vzdušné souboje, s městem pod vaším letadlem. Pozor ať nevrazíte do nějakého mrakodrapu.

Ani u tanků nezůstali vývojáři pozadu a nový hlavní tank obdrželi Němci ve formě Leopardu 2A6 a Sověti dostali svoji očekávanou T-90A. Amíci pak dostali například rychlé dělo na kolech M1128 “Stryker”. Jo a máme i nový, lépe vypadající hangár.

Tomáš "Strachkvas" Strašák

Rád hraji strategie, RPG a Counter-Strike. Miluju bušení do bubnů a nemám rád kacíře.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button