aniMAGNovinkyTéma dne

aniMAG #10 – Attack on Titan se loučí, Kenshin se drží v kinech na prvních místech

Je tu jubilejní desáté vydání naší rubriky jménem aniMAG. Vzhledem k tomu, že svět anime je obrovský a novinek stále přibývá, vybereme pro vás každý týden ty nejžhavější a připravíme vám je na jednu rychlou přehlídku. Čeká vás přehled nejen samotných anime, ale i nějakých novinek ze světa mangy či her. Takže se pohodlně usaďte a připravte se, ať už koukáte u jídla, nebo během svojí chvilky odpočinku. AniMAG #10 je totiž jako vždy plný zajímavostí.

Attack on Titan se loučí, jak jinak než titánem

Poslední díl a konec další dnes už legendární manga série Attack On Titan je venku. Po neuvěřitelných dvanácti letech, během kterých Hadžime Isajama nakreslil třicet tři svazků, vyšel ten poslední, třicátý čtvrtý nyní – 9. června 2021. Kodansha Comic jej přeloží do angličtiny, takže se jistě brzy objeví i (nelegálně) online pro ostatní. Japonci se s těmito svými specialitami umí loučit, takže nyní je k vidění pomalovaná zeď dlouhá 45,6 metru, na které můžeme vidět tváře skoro všech titánů ze série.

„Dvoudílný“ Rurouni Kenshin se drží na prvním i druhém místě sledovanosti

Rurouni Kenshin: The Beginning a Rurouni Kenshin: The Final vydělávají svým tvůrcům stamiliony. O to je ironičtější, že Beginning je závěrem série, zatímco The Final je vlastně prvním dílem. The Final se momentálně pyšní výdělkem kolem 190 milionů jenů, zatímco The Beginning už je na 363 milionech. Válcují tak například i hraný film Kakegurui nebo Cruellu.

Bláznovina What Did You Eat Yesterday je tu s prvním teaserem

Kinó Nani Tabeta neboli Co jsi včera jedl? vydává svůj první oficiální teaser trailer. V něm zároveň oznamuje i premiéru, která je stanovena na 3. listopadu 2021. Do hlavních rolí byli obsazeni Hidetoši Nišidžima a Seijó Učino. Herecké duo tak ztvární homosexuální pár, který pojí velká láska k vaření. Příběh vychází z velice populární japonské mangy.

Record of Ragnarok je tady s druhým trailerem

V minulém Animagu jsme vám představovali první oficiální trailer na Record of Ragnarok a nyní tu máme ten druhý. Ten je hned akčnější, silnější a násilnější, a to je přesně to, co od Record of Ragnarok chceme. Vidět, jak začíná obrovská mela mezi bohy a lidskými válečníky o osud lidstva. Anime vyjde na Netflixu už 17. června, což je prostě za pár.

The King of Fighters XV vítá další postavu

Do King of Fighters XV přibývá další postava. Luong je okouzlující válečnicí, která se nebojí ničit své nepřátele. Hra by měla vyjít někdy začátkem roku 2022 a jelikož už byla jednou posunuta, tak tvůrci vydávají tyto charakterové trailery, aby udrželi hype. Mohli jsme tak už vidět například Benimaru Nikaida, Iori Yagami nebo Chizuru Kaguru. Celý seznam najdete zde.

Dragon Ball Z: Kakarot se blíží

Další DLC do Dragon Ball Z: Kakarot by mělo do hry vstoupit už 11. června 2021. Tvůrce Bandai Namco tak vydal ještě jeden nabuzující trailer, který ukazuje, co nás v tomto rozšíření čeká. Naštěstí pro fanoušky budou stále k dispozici oblíbené postavy včetně Son Gokua neboli Kakarota. Hra je sice stále pro hráče lehce rozporuplná, co se týká kvality, ale Dragon Ballu není nikdy dost.

Case Study of Vanitas jsou tu s trailerem

Fanoušci upířího steampunku můžou plesat radostí. The Case Study of Vanitas vypráví o mladém upíru a člověku, kteří musí v Paříži v 19. století spojit své síly. Jak to ale bývá, všechno není tak, jak se na první pohled zdá, a mír mezi lidmi a upíry se nachází na velmi tenkém ledě. Vydání je zatím stanoveno na červenec 2021, více informací zatím bohužel není.

https://www.youtube.com/watch?v=-Ut2JfUCmlM

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button