MobileNovinkyPC

Open Beta Legends of Runeterra bude přístupná 24. ledna!

Mnozí z vás se jistě nemohli dočkat na to, až si zahrají novou karetní hru od Riotu. Tuto chuť budete moct zažehnat již 24. ledna, protože hra Legends of Runeterra se dostane do open bety! To znamená, že si budete moci hru vyzkoušet v nedokončené fázi bez nutnosti jakýchkoli klíčů či plateb. Stáhnout si hru můžete již nyní na oficiálních stránkách hry, anebo se předregistrovat třeba na Google Play.

Dále bylo oznámeno, že hra bude obsahovat ranked systém. Ten bude velmi podobný League of Legends – budete totiž získávat a ztrácet LP, díky nimž se budete moci pohybovat mezi divizemi. Navíc, podobně jako v Hearthstone, nebude možnost propadnout na předchozí divizi. Takže se z Goldu nemůžete dostat již zpět do Bronzu, ale mezi Goldem 1 a Goldem 4 se stále pohybovat můžete.

Legends of Runeterra bude zatím dostupná pouze na počítače, na mobily má přijít do konce první poloviny letošního roku. Ve hře si nebude možné za reálné peníze kupovat karty, balíčky, ani jiná vylepšení, která by vám usnadnila průchod hrou. Naopak budete moci investovat do skinů, Guardianů a herních ploch. Další novinky si můžete poslechnout níže v oficiálním videu.

Patrik Broniek

Fanoušek počítačových her, esportu a hudby.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button