NovinkyPC

Fanoušci draků a fantasy, November Eve vám vyrazí dech

November Eve je připravovaná fantasy RPG hra pro jednoho hráče a chtělo by se říct: i od jednoho hráče. Vývojářský tým je totiž mnohem menší, než by se mohlo zdát. Hru vytváří pouze jeden člověk. Tomu říkám velice obdivuhodný výkon, když uvážím, jak hra vypadá v traileru. Pokud bude finální verze hry vypadat stejně, tak to bude pecka, obzvlášť pokud bude mít nejen obstojný vizuál, ale i gameplay. Já sám jsem velký fanoušek tohoto žánru a po zhlédnutí traileru jsem měl husí kůži.

Podpořte i vy November Eve

Hra je stále ve vývoji a na jejím vzniku se můžete podílet i vy. Stačí se stát investorem vývoje a vaše jméno se může objevit v poděkování těm, kteří na hru přispěli. Pokud máte zájem podílet se na podpoře videohry, tak klikněte sem.

Ale zpět ke hře. V příběhu na vás nečeká pouze létání s drakem ve stylu Microsoft Flight Simulator, ale také spousta bojů, kouzel a plnění úkolů pro NPC. Můžete si vylepšovat svůj equip hledáním vzácných artefaktů, brnění a zbraní. Takový RPG klasika, kterou ale výrazně vylepšují právě oni draci.

Hra využívá Unreal Engine 4 a prozatím je vyvíjena hlavně pro PC, ale vidím v ní tolik potenciálu, že si určitě proklestí cestu i na konzole, pokud bude úspěšná.

A teď malý, nesouvisející dotaz na závěr: Už jste viděli, jak příšerky ve stylu Pokémonů makají ve fabrice na zbraně? To prostě musíte vidět.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button