EsportNovinky

CS:GO KennyS končí u G2 nahradí ho JackZ | Novinka

Mezinárodní tým G2 se dočká další změny ve svém složení. Není to ale žádné velké překvapení. Od té doby, co byl celek obohacen NiKem, se z G2 stal na papíře jeden z nejsilnějších, možná i ten nejsilnější tým světa. Výsledky tomu ale neodpovídají. V žádném turnaji se jim totiž nepodařilo dostat ani do TOP 4 a na HLTV žebříčku se jen tak tak drží v TOP 10. Jedinou otázkou tedy bylo, kdo půjde z kola ven. Na lavičku byl nakonec posazen kennyS. Legendárnímu sniperovi se totiž v poslední době už tolik nedařilo. Jeho statistiky sice nejsou ty nejhorší, od AWPera se ale většinou očekává, že bude jeden z tahounů týmu. A právě tu roli už francouzský veterán nebyl schopen plnit.

Podle mnoha lidí nejlepší sniper v CS:GO historii, hrál za G2 už víc než 4 roky. Většinou z francouzským celkem, na konci roku 2019 ale na pomoc přišlo balkánské duo Nexa a HuNter. Poslední změnou byl pak výše zmíněný nákup HuNterova bratrance Nika, který nahradil JaCkze. A právě JaCkz má slavného kennyS nahradit. S AWP bude podle vyjádření G2 hrát NiKo, který bude sniperku kombinovat s obyčejnou puškou. S největší pravděpodobností to bude tak, že NiKo bude za stranu counter-teroristů hrát s AWP, ale za teroristy bude mnohem častěji hrát s se svým milovaným kalachem.

Kenny ale rozhodně nemá v plánu končit a pokusí se najít nový tým. Nám jen stačí doufat, že znovu najde svoji formu, jako to už několikrát před tím udělal. Jen je škoda, že ho už neuvidíme v zítřejším showmatchi, kde si z G2 zahrají Sinners.

Tomáš "Strachkvas" Strašák

Rád hraji strategie, RPG a Counter-Strike. Miluju bušení do bubnů a nemám rád kacíře.

Podobné články

Back to top button