aniMAGAnimeFilmyKomiksNovinkyTéma dne

aniMAG #8 – známe premiéru Record of Ragnarok, blíží se konec Nanatsu no Taizai

Je tu osmé vydání naší rubriky jménem aniMAG. Vzhledem k tomu, že svět anime je obrovský a novinek stále přibývá, vybereme pro vás každý týden ty nejžhavější a připravíme vám je na jednu rychlou přehlídku. Čeká vás přehled nejen samotných anime, ale i nějakých novinek ze světa mangy či her. Takže se pohodlně usaďte a připravte se, ať už koukáte u jídla, nebo během svojí chvilky odpočinku. AniMAG #8 je totiž jako vždy plný zajímavostí.

Blíží se posledních pět epizod Nanatsu no Taizai

Finále oblíbeného anime Nanatsu no Taizai se blíží a fanoušci už začínají smutnit. Nicméně ještě stále je před námi onen Dragon’s Judgment (Dračí rozsudek, neboli Meliodasovo rozhodnutí), které určí, jak bude svět vypadat po finálním boji. Nyní nám byl představen i oficiální finální plakát k této události. Jelikož jsem četl mangu, rovnou vám řeknu tohle: připravte se na epické zakončení.

Seven Seas představilo dalších sedm mang

Vydavatelské studia Seven Seas Entertainment představilo dalších sedm mang, které bude vydávat. Dočkáme se tak The Country Without Human, kde žije poslední človíček na zemi. Reborn as a Barrier Master, o hrdinech, kteří chrání svět svou mocnou magií, včetně Lynose, který je sice nadaným, ale otrokem. The Witches of Adamas, který vypráví příběh ženy, která ejakuluje diamanty (ano, i takového věci vychází). Poté je oznámen Seaside Stranger: Harukaze no Étrange, No Matter What You Say, Furi-san is Scary!, The Exo-Drive Reincarnation Games: All-Japan Isekai Battle Tournament! a My Lovey-Dovey Wife is a Stone Cold Killer.

Hraný film Kakegurui se ukazuje ve 4 minutách

Hraná adaptace populárního anime Kakegurui  vyjde už 1. června 2021 a nyní je tu s finální návnadou pro své fanoušky. V neuvěřitelných 4 minutách nám ukáže, jak film vypadá a přesně co od něj můžeme očekávat. Japonci tyhle adaptace prostě umí a ne málo.

Ke hře Monster Hunter vyjdou i Munster Hunter Stories

Se hrou Monster Hunter Stories je každý trailer příběhovým trailerem. Se hrou tak vyjde i spousta příběhu, které nás budou provázet. Oficiální vydání hry je 9. července 2021 a to jak na PC tak na Nintendo Switch.

One Piece oslavilo svůj stý svazek

Je to neuvěřitelné, ale manga One piece má z sebou už neuvěřitelných 100 svazků. Všude po Tokiu tak budou vyvěšeny obrázky z každého z nich, díky kterým si všichni fanoušci této mangy budou moci připomenout velké události. Není se čemu divit, momentálně vyjde kapitola číslo 1014. To je prostě obrovské číslo, kterého jen tak nějaký příběh nedosáhne.

Record of Ragnarok zná datum premiéry

Anime Record of Ragnarok, které má být jedním z těch lepších, které kdy vyjdou, vyjde už 17. června 2021. Důležité je, že má vyjít na Netflixu! Takže i v České republice bude pro všechny fanoušky dostupnější. Spolu s datem vydání je tu také ještě jeden navazující trailer. Připravte se na souboj lidí proti bohům o osud světa.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button