FilmyNovinky

The Tomorrow War – Chris Pratt proti šmejdom z vesmíru | Novinky

Lidstvo dostává na frak ve válce s mimozemšťany. Vědci proto našli způsob, jak vojáky z minulosti vtáhnout do války v budoucnosti. Osud světa tak bude záležet na schopnostech jednoho vojáka, který se musí postavit své minulosti, aby mohl bojovat v budoucnosti. Akční sci-fi film The Tomorrow War režíroval Chris McKay a v hlavní roli se představí Chris Pratt.

The Tomorrow War – premiéra

Režisér Chris Mckay je ve světě hraného filmu nováčkem, ale přinesl nám zfilmovaného LEGO Batmana, který byl dost povedený. Tak snad se mu to povede i u tohoto filmu. Na své straně má zvučná jména, která stojí za produkcí filmu jako například David S. Goyer nebo Don Granger. A když v hlavní roli uvidíme i hvězdu Strážců galaxie a Jurského světa, tak by to mohlo být i zajímavé pokoukání.

Kromě Chrise Pratta se můžeme těšit i na herce jako J. K. Simmons (Spider-Man, La La Land) nebo Yvonne Strahovski (Predátor: Evoluce, Dexter). Natáčení bylo ukončeno 12. ledna 2020, takže se filmu dočkáme už velmi brzy. Přesněji 2. července 2021. Distribuční práva na vysílaní získala společnost Amazon Studios a film bude vysílán na Prime Video.

Chris si to rozdá s mimoněma, ale jak se Venom asi vypořádá s podobným parazitem, jako je on sám? Carnage přichází na scénu. Chcete vědět, kdy bude premiéra?

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button