NovinkyPC

Star Citizen Alpha 3.8.1 představila víc než se zdá

A co myslíme tím víc? Kromě klasických oprav chyb a vylepšení hry jsme se totiž dočkali nové lodě a ano může to znít směšně – opět nová loď – jenže ona loď je Drake Cutlass Red.

A ten se sebou přináší i velmi očekáváný update z hlediska zdraví vaší postavy a respawnu. Drake Cutlass Red je totiž ve Star Citizenu řazen jako záchranářská loď a tak je potřeba ji tak i využívat. V lodi tudíž najdete zdravotní zařízení (postele), které jsou určeny k uzdravení vašich zranění či respawnu po smrti.

Ano přesně tak, konečně jsme se dočkali první iterace léčby, ale i respawnu v lodích a tak si můžete hned při vstupu do hry nastavit, kde se chcete spawnovat po smrti. Upozorňujeme, že na lodi se dá zatím spawnovat pouze v případě, že je ve vesmíru a ne v hangáru, to ale neznamená, že se nemůžete po smrti spawnout v některé z nemocnic na různých planetách.

Více o update na oficiálních stránkách hry.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button