NovinkySeriály

Hraný seriál Powerpuff Girls obsadil všechny tři hlavní postavy | Novinka

Určitě se většina z vás nejspíše právě zasekla a řekla si: Powerpuff Girls budou mít hraný seriál? Televizní společnost CW před pár dny obsadila i hlavní postavy této legendární animované série o třech malých superhrdinkách. Momentálně se rozjíždí natáčení pilotní epizody a z toho, co zatím víme, to vypadá, že se seriál od své předlohy úplně odklonil.

O čem bude seriál Powerpuff Girls?

Příběh vypráví o třech holčičkách jménem Blossom, Bubbles a Buttercup. Všechny tři mají ale nečekané nadlidské schopnosti, které uplatňují v boji s gangstery, monstry, mimozemšťany a prakticky vlastně s každým, kdo chce uškodit jejich rodnému městečku Townsville. Nutno zde podotknout, že jsou také všechny tři oběťmi náhody. Vznikly totiž z nepovedeného experimentu profesora Utonia, který do své tajné směsi omylem přimíchal tzv. chemikálii X.

Obsazení a o čem to vlastně bude?

Seriál by měl volně pouze „navazovat“ na svou animovanou předlohu, ve které jsou hlavní hrdinky malými holčičkami. Nyní se bude jednat o už více než dvacetileté slečny, které jsou naštvané na celý svět, protože kvůli boji se zločinem přišly o svoje dětství. Navíc mezi nimi narůstají spory. Spojí se toto trio znovu, když je svět potřebuje?

Herečka Dove Cameron (Následníci, Liv a Maddie), ztvární roli Bubbles. Ta byla Amerikou milovaná ze všech tří sester nejvíce a nyní se snaží svou houževnatostí a smyslem pro humor opět získat svou ztracenou slávu. Do role Blossom byla obsazena herečka Chloe Benn (Agents of Shield, Intercept). Známá třídní premiantka nyní bude procházet depresemi a úzkostí. No a poslední dívku Buttercup ztvární divadelní herečka Yana Perrault (hrála například na Broadway v muzikálu Jagged Little Pill). Ta bude hrát dívku drsnou na povrchu, ale velice citlivou uvnitř. Navíc se bude snažit zničit svůj odkaz v týmu Powerpuff Girls.

Tím jsem vypsal asi všechno, co se nyní o seriálu ví. Nechci soudit knihu podle obalu, ale momentálně to spíš vypadá, že se nový seriál bude ničit odkaz krásné dětské animované pohádky. Nicméně je fakt, že většina fanoušků původních Powerpuff Girls jsou nyní dvacátníci a třicátníci. Těm by se seriál nejspíše mohl zavděčit. Dejme mu tedy aspoň šanci.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Back to top button