AnimeMobileNovinky

Ne jeden, ale rovnou dva nové Code Geass projekty!

Nevím, kolik fanatiků se mezi vámi najde, ale já na potvrzení zvěstí ohledně nové řady Code Geass čekala jako na smilování. Takže to, že se během sobotního livestreamu vypálily hned dvě novinky ze světa tohohle legendárního anime, bylo maximálním překvapením.

Před nedávnem jsem vám přinesla první vlaštovky ohledně připravovaného livestreamu z Japonska, o kterém jsem vlastně nic moc nevěděli. Kromě notoricky známého znaku se totiž na Youtube neobjevilo nic dalšího. Pamatujete? https://gamesmag.cz/oslavime-lelouchovy-narozeniny-odpalenim-treti-serie/

První horkou narozeninovou novinkou je připravovaná mobilní hra pro rok 2021 s názvem Code Geass: Genesic Re;CODE.

Hra by měla obsahovat nový příběh a nové postavy. Zároveň však nevynechá ani hrdiny všech sérií a filmů. Jelikož se však bude jednat o hru ze sekce gacha nejsem si osobně jistá, jestli se k ní vůbec někdy dostanu.

Mé modlitby však byly vyslyšeny jinde a já slavnostně odpálila šampus po potvrzení a příslibu, že se Lelouch objeví znovu na scéně v sérii Code Geass: Zet of the Recapture v roce 2021.

Chápu, že je pro některé z vás tohle anime neznámé. Doporučuju tedy začít pěkně od začátku a to první řadou z roku 2006, Lelouch of the Rebellion. Dám ruku do ohně za to, že si tenhle seriál zamilujete.

P.S. Přeju všechno nejlepší Lelouchu Lamperouge.

Gabriela “Inie“ Hudec

Znáte to. Alter ego žijící vlastním životem ve virtuálním světě. A je mu tam moc dobře.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button