NovinkyPS4PS5

Co si tento měsíc zahrajeme v rámci PlayStation Plus?

Doufám, že jste si všichni v rámci Black Friday koupili členství v PlayStation Plus, jelikož zvěsti se potvrdily. Hráči jsou nadšení protože výběr konečně stojí za to. Ovšem, to by nebylo Sony, aby zase něco nevymňoukli… Nadšený ohlas sklidila hra Godfall, jenže zrovna ta přináší nemilé informace.

Titul Godfall sice bude, jenže v Challenger edici. Tato edice znamená, že hru si zahrajete, ale automaticky budete mít postavu na max a lépe řečeno, hru dohrajete. Z této zprávy nejsou vůbec nadšení tzv. trophy hunteři, kteří hry hrají za účelem získání platinové trofeje. Asi tedy chápete, co tím chtěl básník říct. Platinku v této edici nebude možné získat, vzhledem k tomu, že je hra ochuzená o svůj příběh.

Godfall vydalo studio Counterplay Games v listopadu 2020. Původně se mělo jednat o titul na next-gen konzole, ovšem přišla i PS4 verze. Jedná se o akční RPG, ve které si přijdou na své hlavně milovníci souboje zblízka.

Vidíte to tento měsíc na fantasy RPG?

Jako další se můžeme těšit na Mortal Shell. Tento titul je zaměřený primárně na masochisty, kteří se vyžívají v Souls hrách. Hra vyšla v srpnu minulého roku a je tedy docela překvapení, že je již ve výběru free her v rámci PlayStation Plus. Za jejím vydáním stojí studio Cold Symmetry a najdete u nás i dojmy z hraní.

Či snad otestujete nervy u Souls hry?

Poslední, ovšem ne s méně parádou, je tady Lego titul z DC světa. Tento žánr her se těší velké oblibě, jelikož si díky nim přijdou na své i mladší hráči, které je třeba nějak zabavit a rodiče toho hojně využívají. Lego her již máme pěknou řádku, DC Super-Villains jsou čtvrtý titul a zároveň spin-off.

Nebo vsadíte na jistotu?

Bunny

Malá králičice, která ráda čte knihy či komiksy, kouká na filmy nebo seriály a hraje hry. Krom toho o tom všem, ideálně dohromady, ještě raději mele s každým okolo sebe.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button