MobileNovinkyPC

Harry Potter: Magic Awakened vyjde v létě | Novinka

Harry Potter: Magic Awakened vyjde už toto léto! Bohužel zatím pouze na Taiwanu, v Hongkongu a Macau. Vyjít by měl na Android a iOS (podle čínského TapTap i na počítače, oficiálně nepotvrzeno). Další informace týkající se celosvětového vydání by měly podle leaku přijít v druhé části května. Soudě dle nového traileru bychom mohli očekávat i anglickou verzi. Aplikace samotná nás vyjde na nulu, bude totiž zdarma s in-app nákupy. Hra si prošla za poslední dva roky dvěma uzavřenými beta testy, ke kterým měli přístup pouze lidé z Číny.

V Harry Potter: Magic Awakened se ocitnete v roli desetiletého dítěte mudlů, které právě navštívil Rubeus Hagrid, aby mu předal přijímací dopis do Bradavic. Postavu si budete moci přizpůsobit dle svého, stejně jako si vybrat jednu ze čtyřech kouzelnických kolejí. Pak už vám nebude nic stát v cestě: můžete brouzdat Bradavicemi, chodit na přednášky, potkávat známé tváře a zapsat se do soubojnického klubu.

Je potřeba si tuto mobilní hru neplést s Hogwarts Legacy od studia Avalanche Software. Obě hry jsou sice RPG, ale Harry Potter: Magic Awakened se bude odehrávat 10 let po smrti Lorda Voldemorta, bude velmi pravděpodobně pouze na mobilní zařízení a zejména bude mít odlišný design. Navíc se k onomu RPG přidají i prvky karetní hry. Na HP:MA pracují vývojáři z NetEase, kteří stojí například za Diablo Immortal. Vydavatelem bude, stejně jako u Hogwarts Legacy, Portkey Games – dceřiná společnost od Warner Bros. Interactive Entertainment.

Patrik Broniek

Fanoušek počítačových her, esportu a hudby.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button