Google StadiaNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

První záběry z nového Life is Strange! | Novinka

Měsíc poté, co jsme dostali oficiální trailer k oznámení nového, plnohodnotného dílu Life is Strange, tady máme taky první záběry. Sice nám nerozkryly zápletku, vedlejší postavy ani místo, kde se bude hra odehrávat, poznáváme ale hlavní postavu a dokonce i náznak jejich „problémů“. Co si pro nás ve Square Enix připravili tentokrát?

Nová postava, nové schopnosti, nové Life is Strange

První záběry nám představují Alex Chen – protagonistku nově chystané hry. Na rozdíl od své předchůdkyně Max Caulfield nemá schopnosti vracení času, ale bude výjimečná v empatii. Alex se dokáže extrémně vcítit do ostatních a dokonce vidí i auru okolo lidí. Díky tomu dokáže předvídat případné nehody nebo pocity lidí. Ze záběrů víme, že opouští kliniku, kde se snažila dostat své schopnosti pod kontrolu. Víme, že má bráchu, který ji nabídl práci za barem. Při otázce zda bude muset jednat s lidmi, je vidět, jak Alex zaváhá. Nový příběh bude hodně pracovat jak s pocity hráče, tak s výrazy a chováním herních postav. Square Enix slibují ještě větší svět a ponoření do celého příběhu.

Life is Strange: True Colors vyjde už 10. září a to ve 3 edicích. Hra se dostane jak na next-gen, tak na old-gen konzole a dokonce Google Stadii. Pokud byste si chtěli prohlédnout dostupné edice her a jejich cenovku, můžete mrknout tady. Chystáte se na nové Life is Strange, nebo jste po poslední dobrodružství na celou sérii kompletně zanevřeli? Co na novou postavu říkáte?

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button